Kalpten Geçen Sesi Duymak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kalpten Geçen Sesi DuymakBen bu siteye yeni üye oldum siteyi bir konu ararken buldum ve hoşuma gitti o yüzden öncelikle herkese merhaba demeliyim yaşadığım bir olayı paylaşacağım bu aklımdan hiç çıkmaz insan gerçekten, gerçeklikle gördüğü şeyler arasına sıkışıyor öncelikle bu durumları kendimizin yarattığına inanıyoruz ve bunların tesadüf olduğunu çoğu zaman düşünüyoruz söze gelincede bir çoğumuz tesadüflere inanmıyoruz yada inanıyoruz kendimde sağlık mezunuyum uzun zaman red ettim bazı şeyleri![]() anlatmadan öncede aslında bazı yaşanan şeylerinde bence gizlilik esası taşıdığını düşünüyorum ama içimden bir şeyde paylaşmamı istiyor Bildiğim sadece öğrenmek ve bazı şeylere isim koymak istediğim budur bu sitede bazı bilgiler açısından bana çok donanımlı geldi yaşadıklarımdan biri şu idi; Bir gece tvde bir program izliyordum evsiz sokakta yaşayan sokak çocukları vardı samimiyetimle söylüyorum hiç bir zaman tvde izlediğim ve içten okadar üzüldüğüm bir anım olmamıştı öncesinde ve içimden dua ettim duadan farklı bişidi o adını bile koyamıyorum o gece uykuya geçmeden önce, genelde bu durumların zaten bilincimin tam kapanmadan uykuya geçiş esnasında olduğunu düşünüyorum çünkü hala dış dünyadaki nesneleri görebiliyorum ama uyuyorumda ilginç birşey bedenimde hükmüm olmuyor![]() bir insan geldi ve hala görüntüsü gözlerimin önünde omuzlarımdan tuttu beni sarstı kalk dedi namaz kıl açık söylemem gerekirse bir yaratıcıya inaıyorum ama dini bütün biri değilim ama yaşadığım bu hadiselerden sonra inancım varlığından şüphe duymamı engellediğini açıkça söyleyebilirim "namaz kıl, zaman az kaldı dedi bana o herneyse" ilginç olan amcamın oğluda sessizce koltukta oturuyordu onu hiç anlayamadım zaten ve genç 2 kişi yatağımın kenarına oturdular annem hakkında konuşuyorlardı bildiğim duaları ederek bilincimi yerine getirdim çünkü ruhum yerinden çıkıyor gibiydi![]() olayın ilginç kısmı şudur; Kendime geldikten sonra ayağa kalktım gece 3 tüm ışıklar kapalı ve ev tabiiki sessiz annemin beni çağırdığını duydum ismimi gayet net bir şekilde bağırarak çağırıyordu annemin odaya yöneldim kapıyı açtım ne oldu anne, beni çağırdın dedim? annem tuhaf tuhaf bana bakıyordu rahatsızlanmış ve kalkmak istiyormuş kalkamıyormuş sadece kalbinden benim için kalksada bana yardım etse diyormuş yani özet olarak sadece bana bunu kalbinden geçirdiğini söyledi ve o an gerçekten çok tuhaftı benim için yere diz çöküp ağladığımı hatırlıyorum![]() somut gerçeklik bunu redediyor insan kendi aklından zikrinden ister istemez şüpheye düşüyor![]() birde konudan alakasız olarak astral seyahat diye bir tanım bile bilmezdim ama yaşadıklarım çizelgesinde araştırdım ve astral seyahat nedir?tanımını gördüm öğrendim uzun zamandır bu astral olayınıda yaşamıyorum ama yaşadıım zamanlarda bilinçsizce oluyordu bu bana astralle ilgili şunu soracağım orda yatan bedenimi görüyordum ama neden çok fazla acı veriyor bu sürekli kendime gelmeye çabaladım her defasında çünkü ruhum çatır çatır bedenimden ayrılıyor sanıyorum boğuluyorum işkence gibi bir şey oluyor 3 harflilerin geldiğini düşünmemden mada resmen kendime gelmek için çırpınıyorum![]() ![]() çok uzadı konu ama arkadaşımla uyuduğum bir esnada olmuştu yükseldim yukardan arkadaşıma bakıyorum o esnada arkamdan bir şey sarıldı bana daha yukarıya çekti beni burada okuduğum bazı yazılarda diğer varlıklarla temas astralde söz konusu değildir denmiş o bana sarılan her ne ise sanki kalbimi hafifletti ve o anda çok rahatlama hissi oldu kendime geldiğimde okadar rahattımki biri bütün yükümü çekmiş gibiydi o ne olabilir sizce? teşekkürler herkese![]() |
|
|
|