Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astral, seyahat, ötesi

Bu Bir Astral Seyahat Mı? Yoksa Daha Ötesi Mi?

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Bir Astral Seyahat Mı? Yoksa Daha Ötesi Mi?

Herkese Hayırlı Geceler

Yaklaşık 4 yıl önce yani 15yaşımdayken başımdan geçmişti bu olay Yaz aylarıydı okullar da tatil evde pencerelerimiz açık uyuruz yazın sıcağından ötürü giriş katın bir üstündeki katta bulunuyor evimiz Yanlız 3cü kata denk bir yükseklikte bulunuyoruz gece 24 gibi yatağa yatmıştım aile fertleride öyle biz yatmadan önce evin dış kapısını kitleriz mutlaka! ve o gece yatmadan kitlemiştik yine Ancak bana ailem evin anahtarını hiç vermezlerdi ve ayatk odasında çekmecede tutarlar anahtarları ve uyku zamanı yatakodası kapısı kapalı olurdu Sıcakdan dolayıda sadece çarşaf örterim üstüme ve genelde uyurken tekmeleyip yere atarım

Ben uykumda
Sokaktaydım Oturduğumuz apartmanın bulunduğu sokak Çok esiyordu ve üşüyordum Mekan gerçeği ile birebirdi! Hatta sokaktaki köpeklerin sayısı bile, cinside öyle Ben aynı zamanda bir şeyden uzaklaşıyordum Ancak ne olduğunu Hatırlamıyorum Sonra bir anda içime bir korku girdi Apartmanımıza koşmaya başladım O anda korktuğum şey şuydu Bu saate gece gece ne işim vardı dışarda! Ya bana bişey olursa ailem beni evde bulamazsa bana ne derler gibi düşünceler ile boğuşarak apartmana koşuyorum Apartmana giriyorum mervdivenleri koşa koşa çıkıp eve giriyorum Kapı açıktı ancak fark etmiyorum ve doğruca yatağıma giriyorum

Aniden uyanıyorum
Aynı rüyamdaki hışımla kalkıp kapıya koşuyorum Kapının rüyamdan aslında açık olduğunu hatırlıyorum ondan Fakat Kapı kapalı ve kitli!

Tekrar yatıyorum ve güzelcene uyuyorum

Sabah beni ailem uyandırıyor ve akşam eve hırsız mı girdi diye telaş içindelerdi Odamın penceresi kapalıydı! Kapının anahtarları Ailemin çekmeceye koyduğu gibi Halen aynı pozisyonda orada durduğunu söylediler yani anahtarlar ellenmemişti! Odamın penceresinide ailem kapatmamış!

Not: Eve hırsız girmemişti Çünkü ana bina kapısı o anda hala kitliydi Aprtmandan işe ilk giden Ailem olurdu ve ana bina kapsının kilidinide ilk biz açıyoruz

Sevgili Spatyomlular

Sizce ben tam olarak ne yaşadım?

Ev Kapısını açıcak anahtar bende yok ama açık! Nasıl?

Neden odamın Penceresi ben ve ailem kapatmadığı Halde kapandı! Nasıl?

Şimdiden yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkürlerimi sunuyor iyi forumlar diliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com