Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açan, dua, gözleri

A'ma Gözleri Açan Duâ

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

A'ma Gözleri Açan Duâ

Osman b Hanîf (ra)'dan rivayet edilmiştir

Resûlullah (sav)'ın yanına bir gün kör bir adam gelmişti

-Gözlerimin açılması için Allah'a duâ et dedi

Aleyhisselâtü vesselâm:

- Duâ edeyim, fakat istersen sabret Sabretmek senin için daha hayırlıdır buyurdu

Adam:

- Duâ et diye istediğini tekrarladı

Bunun üzerine Fahr-ı Kâinât, güzelce abdest almasını ve şu duâyı okumasını emretti:

Allâhümme innî es'elüke ve eteveccehü ileyke binebiyyike Muhammedin nebiyyi rahmeti yâ Muhammedü innî teveccehtü bike ilâ Rabbî fî hâceti hâzihî litukâ, Allahümme feşeffi'hü fiyye

Anlamı: Allah'ım, rahmet peygamberi Nebîn Muhammed'e tevessül ederek Senden diliyor, Sana yöneliyorum Yâ Muhammed, seni şefî edinip bu hacetim için Rabbime teveccüh ettim (Ta ki yerine getirilsin) İlâhi, hakkımda Habîbinin şefâatini kabul buyur

Amin

Kaynak: Sırlarıyla Namaz Öğreniyorum / Hastalar için şifalı dualar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com