![]() |
Sırlı Her Hastalığa Karşı Okunacak Duâ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sırlı Her Hastalığa Karşı Okunacak DuâAksemtü aleyki eyyetühel ılletü bi ızzeti ızzetillâh* Ve bi azameti azametillâh* Ve bi celâli celâlillâh* Ve bi kudrati kudratillâh* Ve bi sültâni sültânillâh* Ve bi lâ ilâhe illellâh* Ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâh* Ve bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi illensarafte* Anlamı: Ey hastalık! Sana Allah'ın izzetiyle, azametiyle, yüceliğiyle, kudretiyle, gücü ile , lâ ilâhe illellâh kelime-i tevhid'i ile, Allah katından kalemin yazdıkları ve Allah'ın güç ve kuvveti ile yemin veriyorum ![]() ![]() FAZİLETİ: Abdullah b ![]() Savaşa giderken atım yere cansız olarak düştü ![]() "Tekrar atına binmeyi ister misin?" " Evet isterim " dedim ![]() Bunun üzerine adam elini atın alnına koyarak bu duayı okuyup elini üzerinde gezdirince at silkinip düştüğü yerden kalktı ![]() "Haydi atına bin " dedi ![]() Atıma bindim arkadaşlarıma yetiştim ![]() ![]() " Dün bana yardım eden sen değil misin ? " dedim ![]() " Evet benim " dedi ![]() " Allah için soruyorum, sen kimsin? " deyince, adam yerinden zıpladı ve bir anda yer yarıldı ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() Kaynak: Dualarla Manevi Şifa Reçeteleri |
![]() |
![]() |
|