Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilen, duası, siğil

Siğil Duası Bilen Var Mı...

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siğil Duası Bilen Var Mı...

benim yüzümde kabuk şeklinde siğil çıkmış , beni çok rahatsız ediyor, doktorum bana siğildir dediğinde ben şok oldum, hani bildiğimiz siğil kabarık felan oluyorbu bildiğin kabuklanma gibi, hatta doktoruma inanmadım ikinci kez başka bir hastaneye gittim aynısını söylediler, şaşırdığım taraf ise doktorun bana bir hocaya gitmemi ve duayla iyileştirmeyimi söylemesiydi nette baya bir araştırma yaptım farklı dualarla karşılaştım, bu taraftan da doktorum baya bir ilaç yazdı bana ama midem kaldırmıyor o yüzden buradan yardım almak istedim, acaba iyi bir siğil duası bilen var mı ?ve bu duayı kendim okuya bilir miyim? şimdiden cevaplayana teşekkürlerimi bildiriyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com