Dil Bağlamak İçin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dil Bağlamak İçinHaklıysanız dua sizden yana olur Ben her zaman uyguluyorum ve çok faydasını gördüm, görmeye de devam ediyorum![]() ![]() ![]() Çok konuşan birini susturup sakinleştiriyor Ayrıca sizin için fesatlık düşünenlerin ( dil ile rencide eden kişileri de ) susturuyor Bu dua, iyilerin yanındadır Peygamber efendimiz kendini korumak için okumuş![]() Kur'an-ı Kerim'in kalbi olan Yasin Suresi'nin 9 ayetinigünde en az 21 defa okuyun, daha fazla da okuyabilirsiniz tabi Mucizeyi o gün farkediyorsunuz zaten ' Ve cealna mim beyni eydihim seddev ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsırun' Anlamı: Önlerinden bir set, arkalarından bir set çektik de onları kapattık, artık göremezler Surede set çekmek, koruma ve müdafa anlamındadır Dil ile müdafa, beden ile müdafa hepsi içine giriyor![]() ![]() ![]() Duayı okurken Allah'tan isteyerek yapın ![]() alıntıdır |
|
Dil Bağlamak İçin |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dil Bağlamak İçinharsin Nickli Üyeden Alıntı Haklıysanız dua sizden yana olur Ben her zaman uyguluyorum ve çok faydasını gördüm, görmeye de devam ediyorum![]() ![]() ![]() Çok konuşan birini susturup sakinleştiriyor Ayrıca sizin için fesatlık düşünenlerin ( dil ile rencide eden kişileri de ) susturuyor Bu dua, iyilerin yanındadır Peygamber efendimiz kendini korumak için okumuş![]() Kur'an-ı Kerim'in kalbi olan Yasin Suresi'nin 9 ayetinigünde en az 21 defa okuyun, daha fazla da okuyabilirsiniz tabi Mucizeyi o gün farkediyorsunuz zaten ' Ve cealna mim beyni eydihim seddev ve min halfihim sedden fe ağşeynahüm fehüm la yübsırun' Anlamı: Önlerinden bir set, arkalarından bir set çektik de onları kapattık, artık göremezler Surede set çekmek, koruma ve müdafa anlamındadır Dil ile müdafa, beden ile müdafa hepsi içine giriyor![]() ![]() ![]() Duayı okurken Allah'tan isteyerek yapın ![]() alıntıdır teşekkürler çok güzel bir paylaşım ![]() |
|
|
|