Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çevirip, dua, kahreden, şaşkına, şeytanı

Şeytanı Şaşkına Çevirip Kahreden Dua

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şeytanı Şaşkına Çevirip Kahreden Dua

Allâhümme inneke sellatte aleynâ adüvven basıyran bi uyûbinâ ve kabiylühû min haysü lâ nerâhüm
Allâhümme fâyishü minnâ ke mâ âyestehû min rahmetike ve kannıthü minnâ kemâ kannattahû min afvike ve bâıd beynenâ kemâ bâadte beynehû ve beyne rahmetik, inneke alâ külli şey'in kadiyr

"Allahım ! Bize bir düşman musallat kıldın Kötülüklerimizi ve bizi görüyor Fakat biz onu göremiyoruz
Allah'ım, ona rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir
Bize musallat olan ve her işimizi karıştırmakisteyen şeytanı; affından mahrum bıraktığın gibi, bizden de mahrum et
Allah'ım, cennetle onun arasını uzaklaştırdığın gibi, bizimle onun arasını da uzaklaştır, çünkü her şeye kadir olan Sen'sin"

Hikmeti:
"Muhammed b Vasi Hazretleri her sabah bu duayı okumayı adet haline getirmişti Şeytan bir gün Vasi Hazretlerinin önüne çıktı ve ona:
"Beni tanıyor musun? " dedi Muhammed bVasi Hazretleri:

" Hayır tanımıyorum" diye cevap verdi

"Ben her sabah ser ve kötülüğünden Allah'a sığındığın şeytanım
Bu duayı kimseye öğretmemeni rica için sana geldim
Ne olur, bu duayı kimseye öğretme Sana bundan sonra hiç dokunmayacağım"

Bunun üzerine Muhammed b Vasi Hazretleri, şeytana:

"Allah'a yemin ederim ki bu duayı bundan sonra, her isteyene öğreteceğim" dedi

_

Dini kitaplardan alıntıdır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com