![]() |
Şeytanı Şaşkına Çevirip Kahreden Dua |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şeytanı Şaşkına Çevirip Kahreden DuaAllâhümme inneke sellatte aleynâ adüvven basıyran bi uyûbinâ ve kabiylühû min haysü lâ nerâhüm ![]() Allâhümme fâyishü minnâ ke mâ âyestehû min rahmetike ve kannıthü minnâ kemâ kannattahû min afvike ve bâıd beynenâ kemâ bâadte beynehû ve beyne rahmetik, inneke alâ külli şey'in kadiyr ![]() "Allahım ! Bize bir düşman musallat kıldın ![]() ![]() ![]() Allah'ım, ona rahmetinden ümidini kestirdiğin gibi bizden de ümidini kestir ![]() Bize musallat olan ve her işimizi karıştırmakisteyen şeytanı; affından mahrum bıraktığın gibi, bizden de mahrum et ![]() Allah'ım, cennetle onun arasını uzaklaştırdığın gibi, bizimle onun arasını da uzaklaştır, çünkü her şeye kadir olan Sen'sin ![]() Hikmeti: "Muhammed b ![]() ![]() "Beni tanıyor musun? " dedi ![]() ![]() " Hayır tanımıyorum" diye cevap verdi ![]() "Ben her sabah ser ve kötülüğünden Allah'a sığındığın şeytanım ![]() Bu duayı kimseye öğretmemeni rica için sana geldim ![]() Ne olur, bu duayı kimseye öğretme ![]() ![]() Bunun üzerine Muhammed b ![]() "Allah'a yemin ederim ki bu duayı bundan sonra, her isteyene öğreteceğim" dedi ![]() _ Dini kitaplardan alıntıdır ![]() |
![]() |
![]() |
|