![]() |
Kuran Öğrenme Seti-Sesli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuran Öğrenme Seti-SesliMeraba arkadaşlar gezinirken denk geldim ![]() ![]() ![]() Sizlere yararlı olacağını düşündüm ![]() ![]() ![]() Bu setle Kuran'ı sıkılmadan ve eğlenceli bir şekilde ![]() ![]() ![]() Öğrenebileceksiniz ![]() ![]() ![]() __________________________________________________ _ Güzel ve doğru bir şekilde Kur'an okumak, her müslümanın arzusudur ![]() ![]() ![]() "Kur'an Öğreniyorum" programını, bu eksiğimizi kapatmak için bize yardımcı olsun diye hazırladık ![]() ![]() ![]() Özellikleri - Bu programla öğretmene ihiyaç duymadan, kendi kendinize tecvidli Kur'an okumasını kolayca öğrenebilirsiniz ![]() - Benzer Küme Tekniği : 28 Kur'an harfini 90 şekle çıkartan, başta, ortada, sonda yazılış metodu yanlıştır ![]() ![]() - Tecvid: Harflerin mahreçlerine ve kurallara uymak sûretiyle güzel Kur'an okumayı sağlayan ilme Tecvid denir ![]() ![]() ![]() ![]() - Çalışma Süresi: Tavsiye edilen çalışma süresi 32 saattir ![]() ![]() ![]() - Denenmiş Bir Sistem: 30 yıllık tecrübesi ile muhterem hocamız Hüseyin Kutlu tarafından hazırlanan bu program bir yıl farklı eğitim gruplarında denendikten sonra ilk kez 1998'de basılmıştır ![]() ![]() Not: Ses problemi yaşayanlar ac3codec yazılımını indirebilirler ![]() 67 ![]() Buradan İndirebilirsiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|