Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kuran, setisesli, öğrenme

Kuran Öğrenme Seti-Sesli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuran Öğrenme Seti-Sesli

Meraba arkadaşlar gezinirken denk geldim

Sizlere yararlı olacağını düşündüm

Bu setle Kuran'ı sıkılmadan ve eğlenceli bir şekilde

Öğrenebileceksiniz

__________________________________________________ _

Güzel ve doğru bir şekilde Kur'an okumak, her müslümanın arzusudur Yüce Kitabımızı kuralına uygun bir biçimde okumak, dinin direği olan namazı dosdoğru kılabilmenin de şartlarından biridir Fakat çoğumuz, o veya bu sebepten gerekli eğitimi alamadığımızdan, bu konudaki eksiklerimizle yaşar dururuz

"Kur'an Öğreniyorum" programını, bu eksiğimizi kapatmak için bize yardımcı olsun diye hazırladık Aslında bizim yaptığımız, Sayın Hüseyin Kutlu'nun hazırladığı ve Merhum Hafız İsmail Biçer'in okuduğu, kasetle Kur'an öğrenme setini bir bilgisayar programı haline getirmekten başka birşey değil Dileğimiz, Yüce Kitabımızı okuyan dil sayısının artması ve gönüllerimizdeki pasın silinmesi

Özellikleri

- Bu programla öğretmene ihiyaç duymadan, kendi kendinize tecvidli Kur'an okumasını kolayca öğrenebilirsiniz

- Benzer Küme Tekniği : 28 Kur'an harfini 90 şekle çıkartan, başta, ortada, sonda yazılış metodu yanlıştır Bunun yerine Kur'an yazısının ana husûsiyetlerini dikkate alan benzer küme tekniği kullanılarak 29 harf 15 şekilde öğretilmektedir

- Tecvid: Harflerin mahreçlerine ve kurallara uymak sûretiyle güzel Kur'an okumayı sağlayan ilme Tecvid denir Programda tecvid tatbikatı dualar ve sureler üzerinde yapılmaktadır Bu set ile daha başlangıç seviyesinde tecvidli okuyuş öğrenilmektedir (Tecvidsiz öğretim yöntemi daha sonra öğrenilmesini güçleştirdiğinden kullanılmamıştır)

- Çalışma Süresi: Tavsiye edilen çalışma süresi 32 saattir Günde 1 saat çalışarak 32 günde Kur'an okumasını tecvidli olarak öğrenebilirsiniz Günde 2 saat çalışarak bu süre 15 güne indirilebilir

- Denenmiş Bir Sistem: 30 yıllık tecrübesi ile muhterem hocamız Hüseyin Kutlu tarafından hazırlanan bu program bir yıl farklı eğitim gruplarında denendikten sonra ilk kez 1998'de basılmıştır O zamandan beri geçen sürede on binlerce kişiye Kur'an-ı Kerim öğreterek başarısını ispatlamıştır

Not: Ses problemi yaşayanlar ac3codec yazılımını indirebilirler

6715 MB

Buradan İndirebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com