Kur'an Mucizesi Ve Quantum Fiziği |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiYüzyıllar önce Kuran-ı Kerim'in geldiği çağda Quantum fiziği ve atomaltı parçacıklar bilinmiyordu Fakat Kuranı Kerim evrenimizi oluşturan bu temel parçacıkların isimlerine ve ağırlıklarına işaret ederek inanılmaz bir mucize daha sergilemiştir (Nötron ve Proton kelimeleri Türkçe, İngilizce, Arapça ve farklı dillerde hemen hemen aynı şekilde yazılıp okunmaktadır)Nötron kelimesini oluşturan harfler tüm Kur'an-ı Kerim'de baştan sona sadece iki ayette geçiyor Bunlardan birisi 18:39 nolu ayettir (Nötron Kütlesi=1839 me) Gördüğünüz gibi hem Nötron ismine hemde ayet numarasıyla nötronun ağırlığına açıkça işaret edilmektedir Diğer binlerce ayette bu harfler yanyana gelmiyor fakat tam 18:39 ayetinde Nötron kelimesi ortaya çıkıyor o nedenle rastlantı olduğunu söyleyemeyiz![]() Aynı durum Proton için de geçerlidir Proton kelimesini oluşturan harfler Kuran'ı Kerimde daha fazla sayıda geçiyor (Nötrona oranla) 18:37 nolu ayette Proton kelimesini oluşturan harfler soldan sağa ters biçimde yanyana geliyor Proton kütlesi ise 1836-1837 me arasındadır yani 1837 me diyebiliriz Dolayısıyla ayetin numarası 18:37 protonun ağırlığı olan 1837'ye işaret ediyor Yani nötronda olduğu gibi protonda da ayet numarasıyla ağırlık aynıdır (1837 me: 1837 adet elektron ağırlığında demektir)Atomları, zerreleri oluşturan bu parçacıkların yazılı olduğuna zaten aşağıdaki ayet de işaret etmektedir: " ![]() ![]() Rabbinden ne yerde, ne gökte zerre kadar; ondan ne küçük, ne büyük hiçbir şey kaçmaz Bunların hepsi apaçık bir Kitaptadır "(Yunus 61 ayet)Ömer Çelakıl bulgularıdır Alıntıdır![]() |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiBuna gelince, bunun şifresini bulmak hiç zor olmamıştır Hatta eminimki Sn Çelakıl eliyle koymuş gibi de bulmuştur Zaten nötronla ilgili ilk akla gelen de kütlesidir herhalde 1839 denilince direkt 18:39 uncu ayete bakmak pek zor olmamıştır Acaba proton ve elektronlarında kütlesi yazmıyor mu orda?Ayrıca nötron kelimesi de geçmemiş, harfleri tek tek ayetten çıkarmışlar![]() ![]() Şifreyi ben değil sadece kuran her kitaptanda çıkarırım ama saçma ve rastlantı olabilir yalnızca ![]() Örneğin size en basitinden bir şifre bulmayı anlatayım gerçi daha önce de belirtmiştimde ama olsun yine söyliyim Mesela adınız Hüseyin'dir 1988 yılında doğmuşsunuzdur Hemen 19:88 inci ayete bakarlar neymiş hüseyin ismi geçerse kuran senden bahsediyormuş Olur da Hüseyin ismi olmaz Ayetten karışık bir şekilde Hüseyin'in isminde bulunan harfleri toplarlar Oda olmadı doğum yılını hicri takvime göre çevirir 14:08 inci ayette ismi bulmaya çalışırlar Harfleri sayıları daha başka çevirim sitillerine de uyarlarlar taki aradıklarını bulana dek Gördüğünüz gibi arkadaşlar, takdiri size kalmış![]() Allah da ayetleri indirirken zaten 1453 Fatih İstanbul'u fethedecek, 1839 nötronun kütlesi vb diye kodlayarak indirmişti zaten![]() Şu şifre mucizesi gerçekten varsa bulunmayan bir şeyi bulun da inanalım bari ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiŞifrelerle inanç Şifreyi çöz inanayım diyor Bulunmayan bir şeyi bul inanayım diyor Harika Kötü yada bana göre demiyorda Şifreyi bul inanayım diyor Biri buldum dese inanacak Bir çekirge sürüsünde Milyarlarca çekirge uçuyorsa Ve sen sadece sürüye tek hedef,tek açı,tek göz Olarak bakıyorsan Uğraşıp durursun Benim tarlama gelmesin diye Taki tüm düzeneği anlayana kadar Yoksa her sene sürü Tarlayı haşat eder Sende biri bulsunda inanalım dersin Milyarlarca çekirgenin umurundaydı sanki Birşeylerin bulunmasını bekleyelim Godot gibi |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiEvet şifre uygulaması tek ve şaşmaz olduğu zaman doğru kabul edilir çelakıl ın yazılarını okudum buldugunu idda ettiği hemen her şeyde farklı farklı şifre çözme metod ları kullanmış sonuca varmak icin adeta çabalamıştır Ayrıca bahsi geçen kitabıda okudum pek ikna olduğumu söyleyemeyeceğim Ben surada yazdığım kısacık yazıda idda ederimki benim adım ve soyadım defalarca cıkar ve bunu bir matematiğede bağlarım ama şifre bir bütünden bahsediyorsak şaşmaz olarak uygulandığında okunabilirse şifreli yazılmış denir gerisi zorlama olur Tevratında şifreleri vardır yazıldığına göre aynı zorlama hesaplarla Ronald Regan a kadar isimler cıkarırlar![]() |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiSyn Ömer Çelakıl bulmuş bende paylaştım Neyse ;Şimdi şöyle bir bakalım konuya güncel olarak ![]() Başka bir ülkeye gittiğinizi düşünelim;ülkeye girmek için pasaport gerekiyor,değilmi? Tamam pasaportumuz cebimizde,ülkeyede girdik Metroyla kalıcağımız eve,otele hernereyeyse oraya gideceğiz Metroya bindiğimizde elimizdeki pasaport hiçbir işimize yaramıyacaktır Bilet,jetonikart vs almamız gerekicek Onuda aldık evimize gidiyoruz Aklımıza sigara almak geldi girdik markete pasaportu veya metro kartını uzattık karşılık olarak,alabilirmiyiz? Tabikide hayır Onun içinde para gerekicektir![]() Aldık sigaramızı evimize geldik kapıyı açıcaz Pasaportla,metro kartıyla,parayla veya sigarayla kapıyı açabilirmiyiz?Tabikide hayır,onun içinde anahtar gerekicektir![]() Eve girdik televizyonun karşısına oturduk Elimizdeki pasaportla,metro kartıyla,parayla,sigarayla,anahtarla açabilirmiyiz?Tabikide hayır Kumanda gerekli değilmi?İşte bunun gibi her kapıyı aynı anahtar açmaz Saygılar![]() |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiHoşgeldin ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dostum ben şunu anladım İçinde " islam" ,"müslüman" geçen yazı yazdın mı sorun oluyor![]() İnanan bizler cahiliye devrinde kalmış kişiler olarak algılanıyoruz ki , yazdıklarımıza hiç bakmadan 1400 yıl önceki dinde olmayan ne varsa mubarek önümüzde Bende o yüzden "felsefe "yazmaya karar verdim![]() ardından " büyü" ve "spor" konularını Bu arada bizim diyemediğimizi,savunmak yerine yazıyı yazana kendi kaynakları ile giden ve satanist cinayetlerin "satanizmi" yok etmek isteyen bir örgüt işi olduğunu öğrenmemize vesile olan arkadaşın dediğine katılıyorum ![]() "Milyarlarca çekirgenin umurundaydı sanki" |
|
|
|