![]() |
Kur'an Mucizesi Ve Quantum Fiziği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiYüzyıllar önce Kuran-ı Kerim'in geldiği çağda Quantum fiziği ve atomaltı parçacıklar bilinmiyordu ![]() ![]() Nötron kelimesini oluşturan harfler tüm Kur'an-ı Kerim'de baştan sona sadece iki ayette geçiyor ![]() ![]() ![]() Aynı durum Proton için de geçerlidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atomları, zerreleri oluşturan bu parçacıkların yazılı olduğuna zaten aşağıdaki ayet de işaret etmektedir: " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ömer Çelakıl bulgularıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiBuna gelince, bunun şifresini bulmak hiç zor olmamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şifreyi ben değil sadece kuran her kitaptanda çıkarırım ama saçma ve rastlantı olabilir yalnızca ![]() Örneğin size en basitinden bir şifre bulmayı anlatayım gerçi daha önce de belirtmiştimde ama olsun yine söyliyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah da ayetleri indirirken zaten 1453 Fatih İstanbul'u fethedecek, 1839 nötronun kütlesi vb ![]() ![]() Şu şifre mucizesi gerçekten varsa bulunmayan bir şeyi bulun da inanalım bari ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiŞifrelerle inanç Şifreyi çöz inanayım diyor Bulunmayan bir şeyi bul inanayım diyor Harika Kötü yada bana göre demiyorda Şifreyi bul inanayım diyor Biri buldum dese inanacak Bir çekirge sürüsünde Milyarlarca çekirge uçuyorsa Ve sen sadece sürüye tek hedef,tek açı,tek göz Olarak bakıyorsan Uğraşıp durursun Benim tarlama gelmesin diye Taki tüm düzeneği anlayana kadar Yoksa her sene sürü Tarlayı haşat eder Sende biri bulsunda inanalım dersin Milyarlarca çekirgenin umurundaydı sanki Birşeylerin bulunmasını bekleyelim Godot gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiEvet şifre uygulaması tek ve şaşmaz olduğu zaman doğru kabul edilir çelakıl ın yazılarını okudum buldugunu idda ettiği hemen her şeyde farklı farklı şifre çözme metod ları kullanmış sonuca varmak icin adeta çabalamıştır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiSyn Ömer Çelakıl bulmuş bende paylaştım ![]() Şimdi şöyle bir bakalım konuya güncel olarak ![]() Başka bir ülkeye gittiğinizi düşünelim;ülkeye girmek için pasaport gerekiyor,değilmi? Tamam pasaportumuz cebimizde,ülkeyede girdik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldık sigaramızı evimize geldik kapıyı açıcaz ![]() ![]() Eve girdik televizyonun karşısına oturduk ![]() ![]() İşte bunun gibi her kapıyı aynı anahtar açmaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kur'an Mucizesi Ve Quantum FiziğiHoşgeldin ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili dostum ben şunu anladım ![]() ![]() İnanan bizler cahiliye devrinde kalmış kişiler olarak algılanıyoruz ki , yazdıklarımıza hiç bakmadan 1400 yıl önceki dinde olmayan ne varsa mubarek önümüzde ![]() ![]() ardından " büyü" ve "spor" konularını Bu arada bizim diyemediğimizi,savunmak yerine yazıyı yazana kendi kaynakları ile giden ve satanist cinayetlerin "satanizmi" yok etmek isteyen bir örgüt işi olduğunu öğrenmemize vesile olan arkadaşın dediğine katılıyorum ![]() "Milyarlarca çekirgenin umurundaydı sanki" |
![]() |
![]() |
|