Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ani, baş, dönmesi, olanlar

Ani Baş Dönmesi Ve Olanlar..

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ani Baş Dönmesi Ve Olanlar..

Merhaba abilerim, ablalarım, kardeşlerim

Bu satırları yazarken çekiniyorum açıkcası ama yazıp gerekeni yapmalıyım

Son bir kaç aydır islamiyetten aşırı derecede soğudum Arkadaşlarımın kafamı karıştırmasıyla birlikte islamdan koptum diyebilirim Öncesinde de namaz kılan veya dininin gerektirdiklerini tam yapan biri değildim ama soğuduktan sonra, aşırı sinirlenmeler ( durduk yere ), depresyon gibi etkiler gördüm Sinirlendiğimde gözüm kararıyor ve resmen beynimin içinden bir kurşun geçercesine baş dönmesi oluyor ve dine küfredesim geliyor Bunu istekli olarak yapmıyorum bu foruma geldikten sonra kafamdaki soru işaretlerinin bi çoğu çözüldü ama yine de kafama takılan sorular var, o arkadaşlarım diye nitelendirdiğim adamlar sayesinde bir çok şeyden soğudum Beni korkutarak değil, Tanrı sevgisiyle tekrar dine bağlayacak arkadaşlar arıyorum

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com