![]() |
Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığı |
![]() |
![]() |
#2 |
_bushra_
|
![]() Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığıharbi ilqincmis :) ama burayı yakından qormek isterdim =) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığıvalla bana resimler bile yetti:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığıayy bunlar coq qzller yhaafff ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tşklrr paylaşım için ![]() ![]() mezarlardan korkarım ama korkuyada bayılırmm xDxD
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
haticee
|
![]() Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığısüpermiş yaww |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
güneş
|
![]() Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığıgüselmiş hakkat vaisyetim beni de bu şekilde gömün:DD
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığıçokk tırsıyorum ![]() ![]() ![]() hiçde güzel değil başka yermi bulamamışlar yah ölülere işkence edermiş gibi bence toprağa girmesi lazım ![]() ![]() ![]() neyse yinede tşkler ben şurdna biran önce çıkıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
aqrasif'm
|
![]() Cevap : Dünyanın En İlginç Mezarlığıgörmeyi çok isterdim sprmiş yhaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
|