Lucid Rüya - Harekete Geçemiyorum Sanırım |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid Rüya - Harekete Geçemiyorum SanırımBazen lucid rüya görüyorum akışına bırakaraktan devam ediyordum biraz bilgi edindikten sonra dün gece 2 defa rüya gördüm birinde bir evdeyiz tam neresi bilmiyorum bir şekilde rüyada olduğumu anlıyorum ve elektrik düğmelerini kontrol ediyorum elektrik düğmleri düzgün çalışmayınca tamam dedim bu iş oldu anne ve babam da vardı yanımda ama hiç konuşmuyolardı ben artık kontrolü ele almak için faaliyete geçtim ki o anda uyandım ikincisi tekrar evdeyim ama bu sefer kendi evim kendi yatağım vs uyanıyorum ve yataktan kalkıyorum gece yatak odasına gidiyorum (annemlerin) daha sonra rüyadamıyım diye kontrol etmek istiyorum ve uçmaya çalışıyorum uçmaya çalışmamla uyanmam bir oluyor yani ne zaman rüyayı kontrol altına alsam uyanıyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid Rüya - Harekete Geçemiyorum SanırımBildiğim kadarıyla rüyada bilincin açıldığında beyin bu durumu sonlandırmaya çalışıyor,yani uyanma ortaya çıkıyorUyanmamak için 10-15 saniye kadar direnebilirsen uyanma olmaz deniliyor 2 farklı yöntem söylüyorlar; 1;kollarını açıp kendi etrafında dönüyorsun ve daha fazla lusid olmak istiyorum diye bağırıyorsun 2;Ellerini birbirine sürterek kendini rüyanın gerçekliğine,ayrıntılarına bırakıyorsun Ben henüz bu deneyimi yaşamadığım için bilmiyorumBunlar söylenenler Ayrıca,konuyu yanlış yere açmışsınLucid Dream için zaten ayrı bir bölüm var |
08-20-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lucid Rüya - Harekete Geçemiyorum Sanırımessane Nickli Üyeden Alıntı Bildiğim kadarıyla rüyada bilincin açıldığında beyin bu durumu sonlandırmaya çalışıyor,yani uyanma ortaya çıkıyorUyanmamak için 10-15 saniye kadar direnebilirsen uyanma olmaz deniliyor 2 farklı yöntem söylüyorlar; 1;kollarını açıp kendi etrafında dönüyorsun ve daha fazla lusid olmak istiyorum diye bağırıyorsun 2;Ellerini birbirine sürterek kendini rüyanın gerçekliğine,ayrıntılarına bırakıyorsun Ben henüz bu deneyimi yaşamadığım için bilmiyorumBunlar söylenenler Ayrıca,konuyu yanlış yere açmışsınLucid Dream için zaten ayrı bir bölüm var Teşekkür ederim Konuyu yanlış yerde açtığım için üzgünüm |
|