Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçemiyorum, harekete, lucid, rüya, sanırım

Lucid Rüya - Harekete Geçemiyorum Sanırım

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bazen lucid rüya görüyorum akışına bırakaraktan devam ediyordum biraz bilgi edindikten sonra dün gece 2 defa rüya gördüm birinde bir evdeyiz tam neresi bilmiyorum bir şekilde rüyada olduğumu anlıyorum ve elektrik düğmelerini kontrol ediyorum elektrik düğmleri düzgün çalışmayınca tamam dedim bu iş oldu anne ve babam da vardı yanımda ama hiç konuşmuyolardı ben artık kontrolü ele almak için faaliyete geçtim ki o anda uyandım
ikincisi tekrar evdeyim ama bu sefer kendi evim kendi yatağım vs uyanıyorum ve yataktan kalkıyorum gece yatak odasına gidiyorum (annemlerin) daha sonra rüyadamıyım diye kontrol etmek istiyorum ve uçmaya çalışıyorum uçmaya çalışmamla uyanmam bir oluyor
yani ne zaman rüyayı kontrol altına alsam uyanıyorum bu konuda bilgi verebilirmisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bildiğim kadarıyla rüyada bilincin açıldığında beyin bu durumu sonlandırmaya çalışıyor,yani uyanma ortaya çıkıyorUyanmamak için 10-15 saniye kadar direnebilirsen uyanma olmaz deniliyor
2 farklı yöntem söylüyorlar;
1;kollarını açıp kendi etrafında dönüyorsun ve daha fazla lusid olmak istiyorum diye bağırıyorsun
2;Ellerini birbirine sürterek kendini rüyanın gerçekliğine,ayrıntılarına bırakıyorsun
Ben henüz bu deneyimi yaşamadığım için bilmiyorumBunlar söylenenler

Ayrıca,konuyu yanlış yere açmışsınLucid Dream için zaten ayrı bir bölüm var

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

essane Nickli Üyeden Alıntı

Bildiğim kadarıyla rüyada bilincin açıldığında beyin bu durumu sonlandırmaya çalışıyor,yani uyanma ortaya çıkıyorUyanmamak için 10-15 saniye kadar direnebilirsen uyanma olmaz deniliyor
2 farklı yöntem söylüyorlar;
1;kollarını açıp kendi etrafında dönüyorsun ve daha fazla lusid olmak istiyorum diye bağırıyorsun
2;Ellerini birbirine sürterek kendini rüyanın gerçekliğine,ayrıntılarına bırakıyorsun
Ben henüz bu deneyimi yaşamadığım için bilmiyorumBunlar söylenenler

Ayrıca,konuyu yanlış yere açmışsınLucid Dream için zaten ayrı bir bölüm var

Teşekkür ederim
Konuyu yanlış yerde açtığım için üzgünüm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com