gecen akşam gene deniyordum lucidi sabah 430 gibi yandım biraz gezindim ve tekrar yattım ruyamda kendimi bir sokakta gordum eski mahallemi düşün düm sokakta ilerlerken oraya gectim yolda giderken araba markalarını hatırlıyorum bir audi gordum galiba lucidi başardım dedim kontrol etmek için yazıyı okumak istedim ama okuyamadım sadece renksiz ve bulnık olarak audi ambilemini gordum ve parmağımı elimden geçirmeyi denerken uyandım kalktıgımda sanki yeniden dogmuş gibiydim enerjiktim sanki uyumadan dinlenmiş gibiydim acaba fazlamı kendimi şartlandırdım yoksa daha fazlamı devam etmeliyim
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.