Arkadaşlar herkese merhaba foruma yeni üye oldum küçüklükten beri öte aleme ilişkin duyularım hep hassas oldu son zamanlarda çok karışık ve çok gerçek, aynı anda da bir çok rüyanın iç içe geçmesiyle yorgun düştüğüm rüyalar görüyorum şöyle açıklayayım; 20 farklı film dvd'sini bilgisayarınıza aktardınız, birinci filmin 10dakikasından 10 saniye, ikinci filmin 46dakikasından 7 saniye, üçüncü filmin 4dakikasından 12 saniye vb şekilde tüm filmlerden bir kaç saniyelik bölümler aldınız ve ardarda eklediniz ortaya ne kadar saçma ve anlamsız bir şey çıkıyorsa işte o kadar anlamsız görüntüler zincirinden oluşan rüyalar görüyorum bu kadarla kalmayıp aynı zamanda bu görüntülerin arasında rüyamdan uyanıyorum ama hala rüyada oluyorum sonra bir kez daha ve bir kez daha şuana kadar rüya içinde rüya olayını en fazla üç katmanlı olarak yaşadım son olarak gördüğüm bu rüyaların içindeyken bilincim açık davranıyorum ve istediğim zaman rüyadan uyanabiliyorum veya aynı rüyaya 2 dakikalık bir uyanmanın sonrasında tekrar uyuduğumda istediğim takdirde devam edebiliyorum tüm bunların akabinde uyandığımda ise kendimi çok yorgun hissediyorum ve kendime gelmem zaman alıyor yazdıklarıma açıklık kavuşturacak değerli yorumlarınızı beklerim arkadaşlar şimdiden teşekkürler
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.