Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açıklamalarınızı, anlam, bekliyorum<<<, olay, veremediğim, yardımlarınızı, yaşadım

Anlam Veremediğim Bir Olay Yaşadım. Yardımlarınızı Ve Açıklamalarınızı Bekliyorum.≪≪≪

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Anlam Veremediğim Bir Olay Yaşadım. Yardımlarınızı Ve Açıklamalarınızı Bekliyorum.≪≪≪

Merhaba arkadaşlar bu lucid dream olayına bugün sardım Okuduğum kadarıyla 1-3 hafta 1 saatte bir kendimize '' Rüyada mıyım ? '' sorusunu sormamız gerekiyormuş Ben daha bugün başladım ve kendi kendime tekrarladım birkaç kere rüyada mıyım diye Her neyse kendime rüyada bunu soracağıma güvendiğim için denemek istedim fakat farklı bir yöntemle Biliyorsunuzdur ı-doser adında bir program var ben bunu denemeyi seviyorum Yine sitesine bakarken Lucid Dream isimli bir ses gördüm indirdim zaten uykum da vardı geçtim yatağa Gözlerimi örttüm taktım kulaklığı dinlemeye başladım Öncelikle normaldi fakat sonra gözümün önünde uçuşan beyaz ışık topu gördüm 2 tane Arkadaşım bilgisayar başındaydı onun bilgisayar ışığıdır diye pek önemsemedim ama izledim falan Her şey iyiydi uykuya dalıyor gibi oluyordum yavaş yavaş Sonra birden sanki birisi yatağa çıktı gibi oldu hani yatağın bir kısmı çöker ya birisi çıktığı zaman aynen öyle oldu Aslında çıkmak değil çıkmak için dizini koymuş gibi olduBu çok bariz oldu yani eminim bunun olduğundan çünkü hissettim Ben arkadaşıma bunu yaptığımı söylemiştim arkadaşımın bir şaka yaptığını düşündüm ve gözümü açtım ama arkadaşım oyun oynuyordu arkadaşlarıyla skype den konuşarak Onun yapmadığı gerçekti çünkü benimle ilgilenecek durumda değildi Ondan sonra tekrar dikkatimi toplayıp gözlerimi kapattım ve yaklaşık bir 5 saniye sonra bir şeyin dizime çıktığını hisseder gibi oldum Sonra korktuğum için dinlemekten vazgeçtim Birde bir notum olacak ; ı-doser i indirdiğim sitede uyku felci ( karabasan ) olanlar dinlemesin gibi bir açıklama vardı ve ben hayatım boyunca böyle bir şey yaşamadım yani bunun karabasan olmadığını zannediyorum Çünkü daha önce hiç yaşamadığım için bunun birden bire ortaya çıkacağını sanmıyorum Sorum ise şu arkadaşlar : Bu birinin yatağa çıktığını hissetmem lucid dream ın bir parçasımıdır Yani bunu başarma yolunda mıyım acaba ? Yoksa başka bir olay mı bu Açıklarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com