Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çökmesi, lusidde, oluyor, rüya

Rüya Çökmesi (Her Lusidde Oluyor)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Ben düzenli olarak yapamıyorum lusid ayda yılda kendiliğinden olyuor ama bir şey yapamıyom
Neden Derseniz Rüyamda Oluşan Şey karanlık ben bunu önceden gözlerim rüyamda kapanıyor sanıyordum ama rüya çökmesiymiş öğrendim

Örneğin Son rüyamı anlatıyım

"Ben Rüyamda Köydeydim ve lusid olduğumu anladım bi şekilde ve sevindim doğal olarak hemen ortamı dğiştirmeye çalıştım
Parktaydık ben dedim burdaki tüm insanlar yok olsun dedim ve insanların hepsi titredi tam yok olcak gibi oldular ama oldukları yerde donuk bi şekilde kaldılar sonra rüya gitmeye başladı ben dedim rüya çöktüğünde (gözlerim kapandı sanıyodum) dedim yandık şimdi gözlerimi açtğımda kesin uyancam uyanmadım ama bi sonraki çöküşte uyandım"

Birde Ben Lusid Olunca Rüyamda Lusid Oldum gibi şeyler diyorum ama bilincim yerimde olmyyo uyanınca tüh neden böyle böyle yapmadım gibi şeyler söylüyorum rüya anında hiç birşey aklıma gelmyor ???

Bu Problemleri nasıl çözerim okudunuz için teşekkürler )

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Rüya çökmesi genellikle bilincin ayılması veya konsantrasyonun sağlanamamasından kaynaklanırYani vücudunuz uykuya doymuş olur (çünkü genellikle sabaha karşı görülür) o sırada lusid olursunuz ve bilinç yavaş yavaş ayılır böylece rüya çökerKonsantrasyona gelince; rüyada iken rüyada değilmiş gibi davranmak etkili bir yöntemdirYani sanki rüyada değilmiş gerçek hayattaymış gibi davranırsanız rüya devam ederAyrıca rüyada iken ortamı,olayları detaylı incelemek de rüyanın çökmesine sebep olurBu yüzden ayrıntılara takılmadan rüyanın akışıyla lusidin tadını çıkarmalısınızTabi astrale geçmek istiyorsanız detaylara odaklanmanız gerekir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com