![]() |
Rüya Çökmesi (Her Lusidde Oluyor) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüya Çökmesi (Her Lusidde Oluyor)Arkadaşlar Ben düzenli olarak yapamıyorum lusid ayda yılda kendiliğinden olyuor ama bir şey yapamıyom ![]() Neden Derseniz Rüyamda Oluşan Şey karanlık ben bunu önceden gözlerim rüyamda kapanıyor sanıyordum ama rüya çökmesiymiş öğrendim ![]() Örneğin Son rüyamı anlatıyım "Ben Rüyamda Köydeydim ve lusid olduğumu anladım bi şekilde ve sevindim doğal olarak hemen ortamı dğiştirmeye çalıştım Parktaydık ben dedim burdaki tüm insanlar yok olsun dedim ve insanların hepsi titredi tam yok olcak gibi oldular ama oldukları yerde donuk bi şekilde kaldılar sonra rüya gitmeye başladı ben dedim rüya çöktüğünde (gözlerim kapandı sanıyodum) dedim yandık şimdi gözlerimi açtğımda kesin uyancam uyanmadım ama bi sonraki çöküşte uyandım ![]() ![]() Birde Ben Lusid Olunca Rüyamda Lusid Oldum gibi şeyler diyorum ama bilincim yerimde olmyyo uyanınca tüh neden böyle böyle yapmadım gibi şeyler söylüyorum rüya anında hiç birşey aklıma gelmyor ??? Bu Problemleri nasıl çözerim okudunuz için teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Rüya Çökmesi (Her Lusidde Oluyor) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüya Çökmesi (Her Lusidde Oluyor)Rüya çökmesi genellikle bilincin ayılması veya konsantrasyonun sağlanamamasından kaynaklanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|