Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkadaşlar, herkere, ile, ilgili, lucid, musunuz, olan, olur, rüya, sorum, yardımcı

Lucid Rüya İle İlgili Olan Herkere Bir Sorum Var Yardımcı Olur Musunuz Arkadaşlar?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüya İle İlgili Olan Herkere Bir Sorum Var Yardımcı Olur Musunuz Arkadaşlar?

Elimde bir kitap var 3 gün önce okumaya başladım ''LUCİD DREAMS'' aslında 2 aydır lucid astral farkındalık neler biliyordum ama lucide yeni başladım ''WILDS' Tekniği vardı uyanıkken rüyaya geçme diye normal saatimim 2 saat öncesinde yattım 10da yataktaydım bilgisayarım açıktı bende dikkatimi bozmasın diye yani sesi kulak tıkacı taktım sessızlık oldu harbıden sonra rahatlamaya calısıyordum tekniktede sürekli ''1,rüya görüyorum 2,rüya görüyorum '' diye sayın diyorduGözümü kapayınca oluşan siyahlığa baktım şekiller oluşuyordu bende saymaya başlamıştım 37ye geldim vücudum birden güncellendi gibi baştan aşağı birşey geçti içimden sanki sonra gözlerim aşağı yukarı oynmaya başladı anladım ki ''REM''dönemine giriyorum bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim felç geçirmem lazım ama kalbim deli atıyor nefesimi derin alıyorum sakin olmaya çalışıyorum sol elime biri oturmuş gibi oldu ama o sakin olmayı beceremedim ilk gün için bence baya yol katettim fakat vücudumu nasıl gevşetebilirim ve gözüm deli gibi atmaya başlayınca neler yapmam gerekli yardımcı olabilecek arkadaşların fikirlerini bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Geçenlerde bir konuda bir arkadaşta lucid rüya ile ilgili idoser mp3 ünü dinlerken dizlerime ve yanıma biri oturdu gibi geldi demişti heralde bu ruyaya geçerken olan şeyler normaldir çümki birtek sende olmamış belliki nefes alış verişiniz gözleriniz ve kalbiniz tamamen sizin heycanınıza baglı sakin olmaya çalışın ve bunları engelleyin kendinizi fazla kasmayın herzaman yaptıgınız birşeymiş gibi farzedin gözünüz atınca genelde açılmak ister heran açılırmış gibi olur ve eli sonu açılır astral seyahattede böyledir bunun önüne geçmelisiniz açılmaması gerekiyor çünki

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com