![]() |
Lucid Rüya İle İlgili Olan Herkere Bir Sorum Var Yardımcı Olur Musunuz Arkadaşlar? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya İle İlgili Olan Herkere Bir Sorum Var Yardımcı Olur Musunuz Arkadaşlar?Elimde bir kitap var 3 gün önce okumaya başladım ''LUCİD DREAMS'' aslında 2 aydır lucid astral farkındalık neler biliyordum ama lucide yeni başladım ''WILDS' Tekniği vardı uyanıkken rüyaya geçme diye normal saatimim 2 saat öncesinde yattım 10da yataktaydım bilgisayarım açıktı bende dikkatimi bozmasın diye yani sesi kulak tıkacı taktım sessızlık oldu harbıden sonra rahatlamaya calısıyordum tekniktede sürekli ''1,rüya görüyorum 2,rüya görüyorum '' diye sayın diyordu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lucid Rüya İle İlgili Olan Herkere Bir Sorum Var Yardımcı Olur Musunuz Arkadaşlar? |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya İle İlgili Olan Herkere Bir Sorum Var Yardımcı Olur Musunuz Arkadaşlar?Geçenlerde bir konuda bir arkadaşta lucid rüya ile ilgili idoser mp3 ünü dinlerken dizlerime ve yanıma biri oturdu gibi geldi demişti heralde bu ruyaya geçerken olan şeyler normaldir çümki birtek sende olmamış belliki nefes alış verişiniz gözleriniz ve kalbiniz tamamen sizin heycanınıza baglı sakin olmaya çalışın ve bunları engelleyin kendinizi fazla kasmayın herzaman yaptıgınız birşeymiş gibi farzedin gözünüz atınca genelde açılmak ister heran açılırmış gibi olur ve eli sonu açılır astral seyahattede böyledir bunun önüne geçmelisiniz açılmaması gerekiyor çünki ![]() |
![]() |
![]() |
|