![]() |
Keşke Bitmeseydi :( |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Bitmeseydi :(Genelde güzel bir rüya görürüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Bitmeseydi :(matrix filmindeki gibi devamlı rüyada mı kalmak istiyorsun, bir daha düşünmelisin ![]() en güzel anın hiç bitmemesi üzerine kısa bir yorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keşke Bitmeseydi :(Şimdi oturup bundan seni vazgeçirmeye çalışmak mantıklı gelmedi onun yerine biraz bakındım şu siteye rastladım ![]() The Dream Herb & Other Lucid Dreaming Supplements | dream studies portal Daha vivid rüyalar görmeye yaradığı iddia edilmiş ama bu ürünlere ulaşman cebinde oldukça iyi para olmasını gerektiriyor sanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka bir site daha buldum burası hala calisiyor mu fiyatlar güncel mı bilmiyorum ama öyle bile olsa Turkiyeye getirmen biraz zahmetli Amerikan adres gerekecek 100 dolar onun buraya gelmesi sadece ![]() ![]() ![]() ![]() Blend - Dreamer's Blend Tea/Smoke Altını çiziyorum İşe yarayıp yaramadığını konusunda bir fikir beyan etmiyorum ama bu da varmış diyorum hepsi bu ![]() İyi forumlar |
![]() |
![]() |
|