Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
neydi, şimdi

Bu Neydi Şimdi?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Neydi Şimdi?

Evet arkadaşlar,şuan amacımın ne olduğunu bilmemekle beraber yataktan kalktığım gibi koştum buraya Her neysee Şöyle başlayayım Ben astral,lucid,telekinezi vs hakkında bilgi sahibi olan fakat uygulamaya geçirmeyen biriyim ''Korkudan mı veya inanmıyor musun?'' derseniz eğer,üşengeçlik Ya da o kadar hevesli değil'dim Lucid rüya tekniklerini hep uygulamak isteyip üşengeçliğimden yapmamışımdırAma son bir kaç gündür o kadar okudum ki ''bu kadar üşengeç olma Seda,denemeye değer'' diyerekten girdim bu yola Dün gece bir kaç teknik uygulamaya kalktım (Uykumun olduğunu bile bile,uyuyakalıcağımı bilsem de yaptım,evet) Sonuç olarak tabii uyuyakaldım Sonra kalktım yüzümü yıkadım bir daha yattım Hayal kurmaya başladım Oo jared leto'yla fotoğraf çekiliyoruz felan her neyse,sonra yine uyuyakalmışım Ne alakaysa rüyamda pasta yaptığımı görüyorum,çikolata yapıyorum vs İzleyenler varsa bilir cake boss'da bir şef vardı adını unuttum İşte onun başıma geldiğini hissediyorum,sonra çok kısa bir süreliğine yatağımın başında görüyorum Birden her şey kararıyor Bir ses diyor ki: ''Sakin olun ,ben cinim'' Lucidle alakası olduğunu bilmeme rağmen nasıl sakin olayım yahu? Aklımdan ''tamam'' diye geçiriyorum ama kalbim sallamıyor beni Sallamıyor derken takmıyor ,yoksa öyle bir sallıyor ki göğüs kafesimi yarıp çıkacak yerinden Kullağımda çınlamalar kopuyor ama bu sefer farklı Karabasan geldiğinde içimden küfrettiğimde oluşan çınlamayla bu farklı Sanki ben suçsuzum kalbim yüzünden çınlıyor Öyle hissediyorum en azından Haydi bismillah diyemeden,birden uyandım Yalnız ''ben cinim sakin olun'' diyen ben de olabilirim olmayadabilirim Anlayamadım doğrusu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com