Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
görebilir, istediğim, kişiyi, lucidde, miyim

Lucidde İstediğim Kişiyi Görebilir Miyim ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Lucidde İstediğim Kişiyi Görebilir Miyim ?




selam arkadaslar
3-4 hafta önce ilk kez tam olarak lucid oldum
rüyada oldugumu farkettım ve devam edbildim rüyayafakat saçma olan düşüncelerimdi
mesela;rüyamda beni kovalayan adamı yakalayıp onu mikrodalga fırına attım lucidde oldugumu bildiğim halde,mikrodalganında saçma bişey olcagını niye düşünemddim?
neyse asıl soruma geliyimuzun süre lucidde kalmayı basardım herkesi oldürerken sonunda sıkıldım rüyadanaklıma uzun süredir görmediğim eski erkek arkadasım geldionu görmek istedim ama basaramadımruyamda herhangı bi ınsanın yuzune bakıp ısrarla onu görmeyi diledim ama olmadı acaba lucidde ıstedimiz kişiyi göremiyor muyuz?yoksa ben mi beceremedim?
hee bide çok ilginç bişey oldu parmagımı avucumun içinden gecirmeye çalıştım ama olmadı,bununda sebeni merak ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.