Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
içinde, olarak, rüya, sürekli, yaşıyorum

Sürekli Olarak Rüya İçinde Rüya Yaşıyorum.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sürekli Olarak Rüya İçinde Rüya Yaşıyorum.

Astral Seyahat ile ilgilenmeye başladığımdan beri uyku düzenim allak bullak olmuş durumda Kafayı öyle taktımki Ankara'da oturmama rağmen İstanbula seminere gittim günübirlik kaldım geri döndüm Son zamanlarda kabus gördüğümde rüyada olduğumun farkına varıyorum ve uyanmak istiyorum, uyanıyorum uyanmasına fakat gerçekten değil rüya içinde rüya yaşıyorum uyandım oh be derken bir bakıyorum kaldığı yerden devam ediyor, bu sırada rüyada olduğumun farkındayım ama ginede anormal derecede korkuyorum Rüya içinde rüya geçirdikten sonra uyanmaya çalışıyorum göz kapaklarımı açmaya zorluyorum fakat sanki yapışmışar açılmıyor açılmadıkça korkuyorum, ellerimle açmaya çalışıyorum fakat ne yaparsam yapayım nafile ve bir süre sonra kendi kendime uyanıyorum

Uyanıyorum fakat nasıl uyanıyorum birde bana sorun, bu durumu önlemenin bir yolu yordamı varmıdır?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com