![]() |
Bu Çok Korkunçtu İşte. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Çok Korkunçtu İşte.Geçen gün Yozgat'ta köy evinde otururken neden namaz kılmadığım hakkında kendi kendime düşünüyordum ![]() O gece saat 3 - 3 buçuk gibi yattığımda yatar yatmaz uyumuşum ve şu rüyayı görmüştüm : Rüyamda yine bir köy evinin salonundayım ama daha önce hiç görmediğim bir köy evinin salonundayım ![]() Garipten biri adımı çağırır gibi sesler duyuyordum ![]() Sonra hava almak için kapıyı açıyorum ve bir anda yavaş yavaş gökten beyaz birşey kapının önüne gelerek babamın selületini ( şeklini ) alıyor ![]() Bana " Neden Kadir Gece'sinde bizden mağfiret dilemedin , neden tövbe etmedin ? " Bizim varlığımıza delil göstermemizi istiyorsun ![]() Gözlerini açtığında bizim varlığımıza ait deliller göreceksin ![]() ![]() Ama babam bunları söylerken sadece yüzüme bakıyordu ve konuşurken ağzı kıpırdamıyordu ![]() Gözlerimi açtığımda ise her yerde böcek gördüm ![]() ![]() ![]() Ramazan'ın son haftasında 23 , 25 ve 27 günlerde Kadir Gece'sinin olduğu rivayet edilir ![]() ![]() ![]() ![]() Yorumlayabilecek bir arkadaş varsa lütfen bir cevap yazsın ![]() ( SAYGILAR ) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu Çok Korkunçtu İşte. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Çok Korkunçtu İşte.Rüyada emri ma'ruf, yani insanlara namazla, kelimei sehadetle emretmek, yahut insanlara vaaz ve nasihat etmek, Allah'a iman ve O (C ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() Böcek kısmını bilemeyeceğim belkide yeni bir rüyaya geçerken aniden uyandığınız için halisülasyon görmüşte olabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|