Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çok, işte, korkunçtu

Bu Çok Korkunçtu İşte.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Çok Korkunçtu İşte.

Geçen gün Yozgat'ta köy evinde otururken neden namaz kılmadığım hakkında kendi kendime düşünüyordum
O gece saat 3 - 3 buçuk gibi yattığımda yatar yatmaz uyumuşum ve şu rüyayı görmüştüm :
Rüyamda yine bir köy evinin salonundayım ama daha önce hiç görmediğim bir köy evinin salonundayım
Garipten biri adımı çağırır gibi sesler duyuyordum
Sonra hava almak için kapıyı açıyorum ve bir anda yavaş yavaş gökten beyaz birşey kapının önüne gelerek babamın selületini ( şeklini ) alıyor
Bana " Neden Kadir Gece'sinde bizden mağfiret dilemedin , neden tövbe etmedin ? " Bizim varlığımıza delil göstermemizi istiyorsun
Gözlerini açtığında bizim varlığımıza ait deliller göreceksinAllah'ın gazabından kurtul ve onun salih kulları arasına gir "
Ama babam bunları söylerken sadece yüzüme bakıyordu ve konuşurken ağzı kıpırdamıyordu

Gözlerimi açtığımda ise her yerde böcek gördümSanki tüm oda da böcekler vardı üstümdeki böcekleri vurmaya başladım 1 - 2 dakika sonra bir anda kayboldular

Ramazan'ın son haftasında 23 , 25 ve 27 günlerde Kadir Gece'sinin olduğu rivayet edilirTakvimde 27 Gece yazdığı için bende Teravih namazını kılmıştımAllah rızası için pek bişey yapmamıştım

Yorumlayabilecek bir arkadaş varsa lütfen bir cevap yazsın

( SAYGILAR )

Alıntı Yaparak Cevapla

Bu Çok Korkunçtu İşte.

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Bu Çok Korkunçtu İşte.

Rüyada emri ma'ruf, yani insanlara namazla, kelimei sehadetle emretmek, yahut insanlara vaaz ve nasihat etmek, Allah'a iman ve O (CC)'nun hakkini ifaya isarettir Ehil olanin vali, hüküm vermeye salahiyetli olanin ise hakim olmasina isarettir Rüyada raki ve sarabi döktügünü, tanburu kirdigini ve bunlar gibi seyler isledigini görse, bunlar imana ve bu isleri yapanlari imana davet etmeye, bazen de bu rüya sabredilmesi gereken bir isin meydana çikmasina isarettir Rüyada kötülükle emir, iyilikten nehyetmek, aynlikçiliga isarettir

alıntı

Böcek kısmını bilemeyeceğim belkide yeni bir rüyaya geçerken aniden uyandığınız için halisülasyon görmüşte olabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com