Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilk, lusid

İlk Lusid' İm

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İlk Lusid' İm

Artık pek rüya görmüyordum (daha doğrusu hatırlanacak rüya görmüyordum), görsem de çok hafif rüyalar görüp hatta bazılarında hayal ile rüya arasında, rüyayı görüyor ama rüyadaki bedenin içinde olmuyordum Hareket ettirmeye çalışıyordum ama olmuyordu, rüyaya girmeye çalışıyordum, bazen bir şey görmeden beynime bir şeyler empoze edilmiş gibi oluyordu Artık çok seyrek görüyorum rüya

Daha önce 3-4 defa ramazanda yemek yediğimi farkedip rüyada olduğunu anlamamın ardından hemen uyanmamla, rüyadayken rüyada olduğunu farkedip bilincin açılacağını gözümle görüp inanmış oldum Onlarda da bundan vardır yav dedim Çaldık dercesine bakıyorlardı bana Ama telefon içerideydi, onlar dışarıdan nasıl alacaktı? Bu saçmalık sayesinde artık lusiddeydim
Bu direk rüyada olduğumu aklıma getirtti Rüyadayken rüya kelimesi aklınıza geldiği gibi zaten o hislerden falan anlaşılıyor rüya olduğu Ama hep anlayınca uyandığım için, bundan fazlasının yapılamayacağına, her rüya olduğu anlaşıldığında insanın mutlaka uyanacığına inanıyordum ve bu sefer uyanmayınca artık tamamen inanıyorum
Bir kaç şey yaptım fakat hatırlamıyorum Sonra odama gittim Biraz daha dağınıkta sanki gerçeğe göre Yerde bir kağıt vardı, bir de poşet vardı Kağıdı uçurmayı denedim, biraz uğraştım ancak öyle uçtu Ama çok az uçtu, yani baya zorlandım
Sonra ortamı değiştirmeye çalıştım ve kendimi gerçek hayatta buldum Kısa oldu ama yinede lusid olmak sevindirici

Alıntı Yaparak Cevapla

İlk Lusid' İm

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlk Lusid' İm

Öncelikle tebrik ederim

Lusidde uzun kalamamak , çoğu kişinin yaptığı hatalardan birisidir Lusid de uzun süre kalmak istiyorsanız rüyada değilmiş gibi davranacaksınız Yani poşeti uçurmak istiyorsanız 'Ben rüyadayım bunu uçururum' diyerek yapamazsınız 'Ben bu poşeti sürekli uçuruyorum' diyerek yaparsınız Siz sürekli rüyadayım demişsiniz ve bilinçaltınıza koz vermişsiniz Burada amaç bilinçaltını kandırmaktır Yani tamam herşey çok güzel rüyada olduğunuzu anladınız, o andan itibaren rüya olduğunu bilmiyormuş gibi davranın Sanki gerçek hayattaymış gibi davranın Siz bunu yaptığınız zaman bilinçaltını şunu söyleyecek 'Rüyada olduğunu bilmiyor,sorun yok' ama siz rüyadayım rüyadayım şeklinde davranırsanız şunu söyler 'Rüyada olduğunu anladı hemen başka bir rüya göndermeliyim' ve yeni rüyada her şey baştan başlar unutursunuz Dediğim gibi amaç bilinçaltını kandırmak

İyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

İlk Lusid' İm

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

İlk Lusid' İm

Merhaba, yorum için teşekkürler
Aslında daha önceden okumuştum, rüyadayken rüyada olduğumuzu çok düşünürsek bilincimizin bizi rüyadan attığını Rüyada da bu aklıma geldi, rüyada olduğumla olmadığım arasında dengelemeye çalıştım Çünkü rüyada olduğumu unutursam da tekrar bilincim kapanacaktı, bunu da okumuştum Gerçek hayatta olduğumu da düşündüm ama lusidlik bitecek diye arada rüya olduğunu da düşündüm Zamanla ilerletirim umarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com