Önceki Deneyimlerim |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Önceki DeneyimlerimArkadaşlar, ben lucid rüyaya bayağı bir sarmıştım bir aralar O zaman birçok lucid rüya gördüm fakat hepsi çok kısa sürdü Şu anda hatırladığım iki tanesini anlatayım size İlkinde evimin salonundaydım, her yerde çeşitli renklerde kitaplar vardı ve hiçbirinin kapağında bir şey yoktu Sonra rüyada olduğumun farkına vardım ve birkaç şey değiştirdim Sonra bir yerde daha fazla lucid kalmak için kollarınızı açarak dönün ve lucid olmak istiyorum deyin diye bir şey okumuştum Bunu yaptım fakat hemen sonrasında kontrolümü kaybettim Yani hala rüyada olduğumun farkındaydım ama sanki başka birinin gözlerinden görüyordum İkincisinde ise yatak odamdaydım Sanki rüyaya lucid olarak başlamıştım O zamanlar Fullmetal Alchemist'e de biraz takmıştım ve elime odaklandım Elimde bir zırh belirmesini istedim Tam olmasını istediğim gibi bir zırh belirdi ancak daha sonra zırhlı elim dışında her yer yavaş yavaş ama bir anda (çok garipti, daha önce bir kere bayılmıştım ona benziyordu) yok oldu Sonra birden elim de yok oldu ve uyandım Bunların gelişmesi sizce tecrübeyle mi alakalı yoksa yeteneksiz miyim? Teşekkür Ederim |
|