Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başardım

Başardım Mı ?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başardım Mı ?

Merhaba arkadaşlar ,

Dün gece lucid deniyordum Yatağıma yattım sayılar sayarken uykuya dalmışım

Sonra rüyanın tam başladığında rüya olduğunun farkına vardım İlk önce uçmak istedim Tam uçucak iken bi arkadaşımın gelmesini düşündüm ve arkama baktığımda ordaydı
Daha sonra yanıma gel dedim ve tekrar önümü döndüm Uçmak üzereydim ki arkadaşım gelmedi tekrar arkama baktım ve çatıdaydık oda çatıdan atlıyordu

Daha sonra rüya olduğu için pek umursamadım Sokakda yürüyodum ve rüya bitti

Bu sefer gerçekten başardım mı?

Alıntı Yaparak Cevapla

Başardım Mı ?

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Başardım Mı ?

yani rüyada olduğunu anladıysan lucid olmuşsun demektir ondan sonra kontrolü sağlamak zaten asıl mesele normal günlük yaşammış olağanmış gibi devam etceksin ben lucid olduğumu farkettiğimde heyecana kapılıp yere kapaklanmıştım ve yerden kalkamadan rüya bitmişti sen biraz daha çalış rüya günlüğü fln tut rüyalarını daha iyi hatırlarsın bence başardın )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com