![]() |
Lucid Rüya İ-Doser |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya İ-DoserArkadaşlar bu gece denemeyi düşünüyorum denemiş ve başarılı olmuş arkadaşlar bana evrelerini kısaca anlatabilirmi ( bunun hakkında konu açılmışsa kusura bakmayın bulamadım ) çoğu kişi doserle daha etkili oldugunu söylüyo bide dosersiz yaptıgımızda rüyanın ortasında işi bilinç kazandıgın için şuanda yapacakların aklına gelmiyo olabillir benim enbüyük sorunum o 1 sene önce 2-3 kere lucid oldum ama sadece dolaştım hiç aklıma şuan yapacaklarım gelmedi umarım doserle lucid olur var tam bilinç kazanırım |
![]() |
![]() |
![]() |
Lucid Rüya İ-Doser |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya İ-Dosertime Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar bu gece denemeyi düşünüyorum denemiş ve başarılı olmuş arkadaşlar bana evrelerini kısaca anlatabilirmi ( bunun hakkında konu açılmışsa kusura bakmayın bulamadım ) çoğu kişi doserle daha etkili oldugunu söylüyo bide dosersiz yaptıgımızda rüyanın ortasında işi bilinç kazandıgın için şuanda yapacakların aklına gelmiyo olabillir benim enbüyük sorunum o 1 sene önce 2-3 kere lucid oldum ama sadece dolaştım hiç aklıma şuan yapacaklarım gelmedi umarım doserle lucid olur var tam bilinç kazanırım Ben de i doser lusid denemiştim sadece 1 kez ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Lucid Rüya İ-Doser |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Rüya İ-DoserShadowMaster Nickli Üyeden Alıntı Ben de i doser lusid denemiştim sadece 1 kez ![]() ![]() ![]() ![]() teşşekkürler yorum için |
![]() |
![]() |
|