Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
idoser, lucid, rüya

Lucid Rüya İ-Doser

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüya İ-Doser

Arkadaşlar bu gece denemeyi düşünüyorum denemiş ve başarılı olmuş arkadaşlar bana evrelerini kısaca anlatabilirmi ( bunun hakkında konu açılmışsa kusura bakmayın bulamadım )

çoğu kişi doserle daha etkili oldugunu söylüyo bide dosersiz yaptıgımızda rüyanın ortasında işi bilinç kazandıgın için şuanda yapacakların aklına gelmiyo olabillir benim enbüyük sorunum o 1 sene önce 2-3 kere lucid oldum ama sadece dolaştım hiç aklıma şuan yapacaklarım gelmedi umarım doserle lucid olur var tam bilinç kazanırım

Alıntı Yaparak Cevapla

Lucid Rüya İ-Doser

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüya İ-Doser

time Nickli Üyeden Alıntı

Arkadaşlar bu gece denemeyi düşünüyorum denemiş ve başarılı olmuş arkadaşlar bana evrelerini kısaca anlatabilirmi ( bunun hakkında konu açılmışsa kusura bakmayın bulamadım )

çoğu kişi doserle daha etkili oldugunu söylüyo bide dosersiz yaptıgımızda rüyanın ortasında işi bilinç kazandıgın için şuanda yapacakların aklına gelmiyo olabillir benim enbüyük sorunum o 1 sene önce 2-3 kere lucid oldum ama sadece dolaştım hiç aklıma şuan yapacaklarım gelmedi umarım doserle lucid olur var tam bilinç kazanırım

Ben de i doser lusid denemiştim sadece 1 kez Olumlu sonuç alaka kadar denememiştim pek =) Umarım başarıya ulaşırsın Rüyada bilinci kazandıktan sonra aklınıza her şey gelir Yani rüyada olduğunuzu fark ettikten sonra ne istersem yapabilirim, acaba ne yapsam ne çılgınlık yapsam gibi düşünceler geliyor hemen aklınıza Yapacaklarınızın aklına gelip gelmemesinin çözümü de bilincin tam açıklığına erişmektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Lucid Rüya İ-Doser

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Lucid Rüya İ-Doser

ShadowMaster Nickli Üyeden Alıntı

Ben de i doser lusid denemiştim sadece 1 kez Olumlu sonuç alaka kadar denememiştim pek =) Umarım başarıya ulaşırsın Rüyada bilinci kazandıktan sonra aklınıza her şey gelir Yani rüyada olduğunuzu fark ettikten sonra ne istersem yapabilirim, acaba ne yapsam ne çılgınlık yapsam gibi düşünceler geliyor hemen aklınıza Yapacaklarınızın aklına gelip gelmemesinin çözümü de bilincim tam açıklığına erişmektir

teşşekkürler yorum için

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com