Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deneyimim, lüsid

Lüsid Deneyimim

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lüsid Deneyimim

Küçüklüğümde hatırladığım kadarıyla iki kez lüsid olmuştum fakat bunun bir adı olduğunu bilmiyordum Ama o rüyalarımda pek birşey deneyememiştim Bu rüyalarımda bi şehir içinde istediğim taşıtlarla istediğim gibi geziyordum , arkadaşlarımla falan konuşuyordum

Neyse birkaç sene önce bunun adının lüsid rüya olduğunu öğrendim o zamanlar baya bir uğraştım ama beceremedim 3 gün önce gördüğüm rüyayı anlatmadan önce görmeden yaşadığım olayları anlatayım Assassin's Creed II'yi bitireli bir hafta olmuştu o gece ise yatmadan önce internetten Counter Strike oynamıştım Rüyamda Assassin's Creed II oynuyordum O oyun 1470 li yıllarda geçiyor Oyunu oynarken bir anda oyunun ana karakteri ben oldum Yani oyunun içine düştüm Altta radar falan gözüküyor Modern bir otomobil beni takip ediyor radardan bunu görebiliyorum Çatıdan çatıya atlayarak kaçıyordum Bir çatıdan diğerine atlarken düştüm Beni takip eden kişi aracından indi ben silahımı çıkarttım ateş ettim mermi boğazını sıyırdı küçük bir yara oluştu Sonra döndüm kaçmaya başladım O da silahını çıkartıp ateş etti ve sol bacağımın alt kısmından vuruldum Bir an duraksadım canım acımadı falan dedim Rüyada olduğumu düşünmeye başladım Duyduğuma göre rüyada olduğumuzu anlayınca rüyada mıyım diye sormamak gerekiyormuş uyanıyormuşuz falan ama yine de rüyada mıyım lan diye sordum Etrafımdaki insanlar bir anda duraksadı ve bana doğru geldiler Ne istersem yapabilirim falan dedim Yaşadığım şehirde bir kızı yanıma getirmek istedim Ne alakaysa Hadise geldi Önünde durduğumuz evin içine girdim Orda bir odaya girdik odada oturan birkaç insan vardı işte bazı olaylar yaşandı Sonra uyandım Yeniden uyumaya çalıştım Uyudum ve yine aynı evin önündeydim ama hemen uyandım Uyandığımda 3 saat falan geçmişti

Ben pek rüyalarımı hatırlayan bir insan değilim ilk defa bu kadar net hatırlıyorum
Ayrıca sırtüstü falan yatmak gerekir diye yazmışlar ben yana dönük yatmıştım Sabah 6-7 civarlarıydı hava aydınlanmaya başlamıştı kafamı yastığın altına sokup uyumuştum Yatarken de lüsid rüya aklımda bile yoktu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com