|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bekliyorum, lucid, ruya, ruyada, sekmesi, sorunum, yardımlarınızı |
![]() |
Lucid Ruyada Ruya Sekmesi Sorunum Yardımlarınızı Bekliyorum. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Ruyada Ruya Sekmesi Sorunum Yardımlarınızı Bekliyorum.S ![]() ![]() Ben önceden lucid oldugumda hemen uyanırdım lan ben ruyadayım diyip falan sonradan bu durumu atlattım artık anladıgım an gayet sakin oluyorum ve uyanmıyorum kontrol ediyorum mesela duvardan geçebiliyorum uçabiliyorum ama sonra birden ruya degişiyor ve ruyada oldugumu unutuyorum sonra yine anlıyorum 10sn sonra yine ruya degişiyor sonrada ruhum çekiliyor uyanıyorum ondan sonra bi bakıyorum oda ruyamış anladıgım an insanların yüzü deişiyor heryer simsiyah oluyor sonra yine uyanıyorum bu yaşadıklarım sekmemidir nedir nasıl kurtulabilirim üstadlarıdan yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Ruyada Ruya Sekmesi Sorunum Yardımlarınızı Bekliyorum.aynısı bendede oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lucid Ruyada Ruya Sekmesi Sorunum Yardımlarınızı Bekliyorum.Ghosttiger dediğini yapmaya çalışırsan bilinç hemen yerine gelir ve uyanırsın sakın detaylara takılma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|