Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lusid, saniyeligine

Bir Kaç Saniyeligine Lusid

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Kaç Saniyeligine Lusid

Merhaba arkadaşlar,

Dün Lusid Ruya Makalem isimli başlıktaki Totem tekniğini denemeye başladım Bilgisayar masamda ki çekmeceme koydum kendi özel totemimi 1-2 saatte bir açıp bakıyordum şekli gerçekmi , üzerindeki yazılar doğrumu diye Ve sonra kendıme rüyada olup olmadığımı sordum Dün yalnızca bunu yaptım

Sabah 7 de uyudum Rüyamda bilgisayar masamın çekmecesini açtım ve totemimin üzerindeki yazının değiştiğini gördüm Kendime hemen " Rüyadayım!" dedim sevinçle Görüntüye odaklandım çok netti Tıpkı gerçek gibiydi odamdaydım Sonra birden görüntü bulanıklaştı Hemen ellerimi sürtüştürüp " Uyanmak istemiyorum " dedım bir kaç defa Görüntü netliğini biraz daha kazandığında uçmak için pencereyi hızla açıp dışarıya atladım ve kendımı tekrar rüyanın akışına bıraktım sanırım Gerisini hatırlamıyorum ama hemen uyanmadım Bu ilk denememe göre iyimidir sizce? Yorumlarınızı bekliyorum

Teknik aşşağıda :

Teknik 6 (totem tekniği) (10 arkadaşımın 8 inde başarı görüldü)

Öncelikle arkadaşlar İnception filmini izlediyseniz orada totem adlı cismin faaliyetini biliyorsunuzdur Bilmeyenler için
anlatayımTotem kendinize ait; ağırlığını,şeklini,yapısını sadece kendinizin bildiği başka kimsenin dokunmadığı bir cisimdir
Bu hazır olabileceği gibi kendiniz de hazırlayabilirsiniz Benim tercihim kendiniz hazırlamak Şimdi cisminizi hazırlarsınız
ve onu sürekli yanınızda taşırsınız Örneğin yeşil bir zarınız var Ağırlığını,şeklini sizden başka kimse bilmiyor, sürekli yanınızda taşıyorsunuz Bilinçaltınız artık o cismi tanıyor ve kesinleştiriyor ve biliçaltı rüyada cisminizle biraz oynama yapıyor
rengini değiştiriyor veya şeklini veya ağırlığını Sizde otomatik olarak rüyada olduğunuzun farkına varıyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com