Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
lusid

Lusid Mi?

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lusid Mi?

Arkadşalar ben bugün çok değişik bir rüya gördümAyrıca ben hep siyah beyaz rüya gören birisiyim neyse rüyamı anlatıyım
Rüyamda bir sahildeydim denize girenler vardı onlara bakıyordum yanımda kuzenim bide birisi daha vardıHeryer siyah beyaz değil renkliydiBen rüyada olduğumu anladım kolarımı iki yöne açtım ben rüyadayım dedimdönmeyi unuttum herkes bana tuhaf tuhaf baktı özellikle kuzenim bana saldırdıbeni öldürmeye çalışıyorduyani rüyadan çıkarmayaordan evlerin çatısına gittim ama çatılar çok büyüktü sanki yol gibi aynı uzayda zıplarlarya evlerin çatısından öyle zıplamaya başladım arkamdan kuzenim geliyordu ordan bir evin içinde buldum kendimi kuzenim beni yakalamıştı elinde elektrik kabloları tutuyordu ben iki elimi ona tutum dur dedim durmuştu ama zorlanmıştım hareket et dedim hareket ediyordu elektrik kablolurunu bıraktırdım sonra elektrikkablolarını uçurdum(çokaz) sonra ordan kaçtımsahilde hekese dur zıpla harekt et diye yappmaya başladımsonra uyandım bu LUSİDMİ?Arkadaşıma sordum 21lusidini yaptı lusid olmuşsun ama kontrolü kaybetmişsin dedi siz ne diyorsunuz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com