![]() |
Şifa Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şifa Olumlamasıİlahi ışık şimdi beni iyileştiriyor ![]() Hücrelerin sağlık ve enerjiyle titreşiyor ![]() Ben şifa gücüyüm ![]() Allah’a sağlığım için şükrediyorum ![]() Allah’ın şifa gücünü şu anda kabul ediyorum ![]() Sağlıkla kutsanıyorum ![]() Allah’ın sevgidi bana doğru akıyor ve beni iyileştiriyor ![]() Sen şifalısın ![]() Her geçen gün daha güçlü ve sağlıklı oluyorum ![]() Allah’ın gücünün beni iyileştirmesine izin veriyorum ![]() Vücudum her gün daha iyi hissediyor ![]() Sen şifayı hakediyorsun ![]() Ben mükemmel ve iyi olmayı hakediyorum ![]() Işık her zaman benimle ![]() Sağlığa kavuşuyorum ![]() Sen şimdi iyi olacaksın ![]() Savaşmayı bırakıyorum ve sağlık enerjisine kavuşuyorum ![]() Sağlık ve mutluluk benim doğal hakkım ![]() Allah’ın elleriyle şifa buluyorum ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Şifa Olumlaması |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şifa OlumlamasıTurkuaz_ Nickli Üyeden Alıntı İlahi ışık şimdi beni iyileştiriyor ![]() Hücrelerin sağlık ve enerjiyle titreşiyor ![]() Ben şifa gücüyüm ![]() Allah’a sağlığım için şükrediyorum ![]() Allah’ın şifa gücünü şu anda kabul ediyorum ![]() Sağlıkla kutsanıyorum ![]() Allah’ın sevgidi bana doğru akıyor ve beni iyileştiriyor ![]() Sen şifalısın ![]() Her geçen gün daha güçlü ve sağlıklı oluyorum ![]() Allah’ın gücünün beni iyileştirmesine izin veriyorum ![]() Vücudum her gün daha iyi hissediyor ![]() Sen şifayı hakediyorsun ![]() Ben mükemmel ve iyi olmayı hakediyorum ![]() Işık her zaman benimle ![]() Sağlığa kavuşuyorum ![]() Sen şimdi iyi olacaksın ![]() Savaşmayı bırakıyorum ve sağlık enerjisine kavuşuyorum ![]() Sağlık ve mutluluk benim doğal hakkım ![]() Allah’ın elleriyle şifa buluyorum ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() burada olumlamalarda ben kullanılırken senkullanılmasının manası nedir ![]() |
![]() |
![]() |
|