|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ediyorum, için, kendimi, napmalıyım, nefret, sevmiyorum, vücudumdan |
![]() |
Kendimi Hiç Sevmiyorum, Vücudumdan Nefret Ediyorum, Bunun İçin Napmalıyım ?:/ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimi Hiç Sevmiyorum, Vücudumdan Nefret Ediyorum, Bunun İçin Napmalıyım ?:/merhaba arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() hiçbi zaman kendini sevebilen bi insan olmadım, uzun süredir bir ilişkim var, sevgilim beni çok seven biri fakat ben onu resmen kendimden soğutuyorum hareketlerimle ![]() ![]() Sürekli kendimi onun yanında ezik ve çirkin, paspal biri gibi hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgilimi hala onlarla yakıştırıyorum sanırım, o kızlarda neyi beğendiğini merak ediyorum,onlar gibi olmaya çalışıyorum vs ![]() ![]() ![]() ![]() düzeltmiştim bu durumu başka bi sitedeki telkinlerle ama geri döndü bana maalesef ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimi Hiç Sevmiyorum, Vücudumdan Nefret Ediyorum, Bunun İçin Napmalıyım ?:/Ahhh, Aynı sorun bende de var ![]() ![]() Ben sadece şunu söyleyeyim sana,insana sevdikleri güzel gelir ![]() ![]() Öyle olmasa herkes sevgilisini bırakıp manken gibi kızlara giderdi ![]() Çirkinleşme olayı bendede var ![]() ![]() Ama mutlu oldugum zamanlarda aynaya bakınca hep dünya güzeli gibi görürdüm kendimi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendimi Hiç Sevmiyorum, Vücudumdan Nefret Ediyorum, Bunun İçin Napmalıyım ?:/Lovemeter Nickli Üyeden Alıntı Ahhh, Aynı sorun bende de var ![]() ![]() Ben sadece şunu söyleyeyim sana,insana sevdikleri güzel gelir ![]() ![]() Öyle olmasa herkes sevgilisini bırakıp manken gibi kızlara giderdi ![]() Çirkinleşme olayı bendede var ![]() ![]() Ama mutlu oldugum zamanlarda aynaya bakınca hep dünya güzeli gibi görürdüm kendimi ![]() bilmiyorumki ben kendimi çirkin bulduğum için onunda beni öle gördüğünü düşünüyorum ![]() Ben hiçbiyerimi sevmiyorum yaa, saçlarım berbat, azcık kilo alsam yüzüm toparlak oluyor ıyy , boyum zaten kısa , bacaklarım da hafif çarpık , hiçbir giydiğimi kendime yakıştıramıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|