![]() |
Korkular İçin Olumlamalar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Korkular İçin OlumlamalarKorkular İçin Olumlamalar; Güvensizlik Korkusu için; Yaşamın akışına güveniyorum ![]() Her ne oluyorsa benim için en güzel şekilde gerçekleşiyor ![]() Ben kendime güveniyorum ![]() Ben tüm insanlara güveniyorum ![]() Ben her halimle güvendeyim ve bunun için şükrediyorum ![]() Gelecek Korkusu için; Geleceğimin güzelliklerle dolu olduğunu biliyorum Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum Geleceğimin sağlıklı,varlıklı ve iç huzurlu olduğunu biliyorum ve bunun için şimdiden teşşekkür ediyorum ![]() Yetersizlik Korkusu için; Ben her halimle her konuda yeterliyim ![]() Kendi iç gücüme inanıyor ve hayatımın her alanında yeterli olduğumu biliyorum ![]() Her halimle yeterli olduğum için teşekkür ediyorum özbenliğime ve evrene ![]() Çaresizlik Korkusu için; Ben her zaman her şeyin çaresini bulurum, Her şeyin bir çözümü vardır ve ben daima kolay çözümler bulurum Benim zihnim herşeyim çaresini bulacak kadar güçlüdür ![]() Değersizlik Korkusu için; Ben her halimle, olduğum gibi, tüm özelliklerimle değerliyim ![]() Ben biricik ve tekim benden başka bir ben daha yok bu evrende ![]() Ben her halimle özelim, her halimle güzelim ve çok değerliyim ![]() Kendi değerime sahip çıkıyorum ve bu yüzden kendimi takdir ediyorum ![]() Güçsüzlük Korkusu İçin; Ben kendi gücüme güveniyorum ve sahip çıkıyorum ![]() Ben her halimle güçlüyüm ve bu yüzden kendimi takdir ediyorum ![]() Evrenin gücünü içimde hissediyorum Ben ne zaman neyi istersem yapabilecek güce sahibim ![]() Hastalık Korkusu için; Ben her halimle sağlıklıyım Benim hücrelerim, organlarım, hormonlarım ve bedenim çok sağlıklı ![]() Aldığım her nefeste hücrelerim gençleşiyor ve sağlığım herzamankinden daha iyiye gidiyor ![]() Ben sağlıklı gıdalarla besleniyorum ve sağlıklı yaşıyorum ![]() Ben sağlıklı yaşamayı seçiyorum ve bedenime değer veriyorum ![]() Kaybetme Korkusu için; Ben elimdekilerin değerini biliyorum ve şükrediyorum Ben sahip olduklarımı özgürce seviyorum Sevilmeme Korkusu için; Ben sevmesini bilen ve sevgisini gösterebilen biriyim bu nedenle sevgilerin en güzelini hak ediyorum ![]() Ben kendimi seviyorum, ben tüm canlıları seviyorum bu nedenle hayat bana sevgisini armağan ediyor ![]() Tüm insanlar tarafından seviliyorum çünkü bunu hak ediyorum ![]() Parasız Kalma Korusu için; Evren bolluk içinde, evrenin bollukğu bana akıyor, maddi,manevi zenginlik içerisindeyim, para bana çoğalarak geliyor ![]() Arzu ettiğim herşeye uygun olan en güzel zamanda sahip oluyorum ![]() Ben çok parayı ve varlıklı yaşamı hak ediyorum ![]() Nilda Ferhan Efeçınar |
![]() |
![]() |
|