![]() |
Kuantum Olumlama Ve Oruç İbadeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuantum Olumlama Ve Oruç İbadetiOruç İbadeti ve Kuantum Mekanizması "Sen farkında değilsin ama, yemek yediğin vakit, için pislikle dolar ![]() ![]() ![]() Günümüzde tüm dünya kuantum düşünme mekanizmasını konuşuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşünceler bilindiği üzere beynimizdeki ilgili merkezlerden oluşur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ramazan ayı boyunca oruç tutarak; - Bilinçaltımızda önceden farkında olmadan “isyan ederek” oluşmaya başlayan negatif gerçeklikleri ve düşünce kirliliklerini hücrelerindeki enerjiden arındırarak temizleriz ![]() - İkinci aşamada ise yeni olumlalar yaparak yeni hücreler sayesinde bilinçaltımızı yeniden düzenleriz ![]() - Bu isteklerimizi düzenli olarak tekrar ederiz ve bu süre zaafında yeniden “isyan etmeyiz” - Süreç tamamlandığında isteğimizi ulaştırmış oluruz ![]() ![]() - Oruç tutan insanlar öfkelerini ve düşüncelerini izlemek zorunda kalırlar ve farkındalıklarında atış gözlenir ![]() ![]() - Farkındalık artması ile bilinç düzeyi artacağından algımız da artacak ve odaklanmamızda artış görülecek, bu da işlerimize ve ilişkilerimize odaklanmamızı sağlayacaktır ![]() - Toplu halde yapılan ibadetlerle aynı anda yapılan olumlalar daha etkili olacağından gönderilen fotonlar daha yoğun olacak ve isteklerin gerçekleşme süresi kısalacaktır ![]() Amerika’da yapılan bir araştırmada binlerce insan aynı anda Haiti depreminde yaralanan insanların iyileşmesi için toplu halde olumlada bulunmuşlar ve sonuç olarak hastalarda belirgin şekilde iyileşmede hızlanma görülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oruç ibadeti aslında bilimin bugün geldiği noktayı çok önceden belirtmiştir ![]() Oğuzhan Korkmaz Reem Nöropsikiyatri Merkezi Kişisel Gelişim Uzmanı |
![]() |
![]() |
|