Endişe İçin Olumlama |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Endişe İçin OlumlamaEndişelerinizden Kurtulmak İçin Güzel Bir Olumlama Endişelenmiyorum ![]() ![]() Düşüncelerime hakimim ve yalnızca içimde en iyiyi yaratıp gerçekleştiren fikirleri düşünürüm ![]() ![]() ![]() Zihnim sürekli olumluya ayarlı ![]() ![]() Parlak, neşeli, heyecanlı ve iyilik dolu, olumlu düşünce ve fikirlerle dolu ![]() ![]() ![]() Bedenimi ve zihnimi kolaylıkla ve rahatlıkla gevşetebilirim ![]() ![]() Sakin, kendimden emin ve kendime güvenliyim ![]() ![]() ![]() Zihnim, düzenli ve programlıdır ![]() ![]() ![]() Ne düşüneceğimi bilinçli olarak seçerim Ve daima en olumlu ve benim için en faydalı düşünceleri seçerim![]() ![]() ![]() ![]() Olumlu düşüncelerim beni sağlıklı kılar ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnim, yalnızca içimde ve çevremde daha çok uyum, denge ve iyilik yaratacak düşünceler üzerinde durur ![]() ![]() ![]() ![]() Otomatik olarak ve daima kesin, kararlı bir şekilde düşünürüm ![]() ![]() ![]() ![]() Yaptığım herşeyde, mümkün olan en iyi sonuca, tam bir inanç ve kararlılıkla ulaşırım ![]() ![]() ![]() Çevreme iyimserlik ve kendine güvenin parlak, sağlıklı ışığı içinde bakmayı seçiyorum ![]() ![]() ![]() Yalnızca benim için en iyi olan şeyleri yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimde en iyiyi yaratır, başkalarında en iyiyi çeker ve çevremde en iyiyi bulurum ![]() ![]() ![]() ![]() Kendim için kabul ettiğim görev ve zorunluluklarla isteyerek ve aksatmadan ilgilenirim ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızca gerçekleştirebileceğimi bildiğim sorumluluklarımı üstlenirim ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin dikkatini yalnızca yapabileceğim konulara yoğunlaştırırım ![]() ![]() ![]() Eğer, değiştiremeyeceğim veya yönlendiremeyeceğim bir şeyse, onu olduğu gibi kabul ederim ![]() ![]() Zihnimi iyi sağlıklı, olumlu, yapıcı ve üretken düşüncelerle meşgul tutarım ![]() ![]() Zaten benim endişe için ayıracak hiç zamanım yok ![]() ![]() ![]() ![]() İstediğim düşünceleri kontrol ederim ![]() ![]() Benim olumlu ifadem ya da iznim olmaksızın hiç bir düşünce, zihnimi meşgul edemez ![]() ![]() ![]() Asla endişeye izin vermem, endişelenmem ![]() ![]() ![]() Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
|
|
|