Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arttırmak, etkisini, için, olumlamaların

Olumlamaların Etkisini Arttırmak İçin

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Olumlamaların Etkisini Arttırmak İçin

kuantum olumlama yapıyorumÖrneğin, "Derslerime keyifle çalışıyorum" diyorum yaklaşık olarak 14 gün sonra masanın başında keyifle ders çalıştımAma bu olaydan sonra bu olumlamayı ne kadar yaparsam yapayım etkisini göremedimbir türlü derslerimi keyif içinde çalışamadımetkisi kayboldu,bu etki gitti

"ders çalışmayı seviyorum" diyorum tam 26 gün sonra bir gazetede ders çalışma hakkında bir yazı okurken buldu kendimiokuduktan sonra ders çalışmayı gerçekten sevdim dedimama aynı şekilde bu olumlamada o andan sonra etkisini yitirdi ne sevebiliyorum ne keyif alıyorumbu olumlamaları tekrar etmeme rağmenbu olumlamaları etkisini nasıl arttırılabiliryoğun duyguyla yap denilirbende zaten kararlı bir şekilde olumlamaları yapıyorumnasıl etkisi arttırılır???

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com