Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aynadır, düşüncelerimiz

Düşüncelerimiz Aynadır...

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşüncelerimiz Aynadır...

Yaşamımızda kaçırdığımız o kadar çok şey var ki Sadece kendimize odaklanmış ve yine sadece kendimizi yaşıyoruz

‘benim sağlığım’, ‘benim işim’, ‘benim arabam’, ‘benim evim’, ‘benim eşim’, ‘benim çocuğum’

Fakat unuttuğumuz birşeyler var Bunu hissedebiliyoruz ama algılamak istemiyoruz: Biz bir ‘bütün’ünün parçalarıyız

Farkındalığımızın gittikçe arttığı bugünlerde etrafımızı ve kendimizi gözlemeyi öğrenmeliyiz

Farkındalıklardan bir tanesi olayları ve kendimizi nötür şekilde tutup dışardan gözlemci olarak bakmak ve kendimizdeki kalıpları ve katı tutumlarımızı görüp değiştirmektir

Yaşadığımız ‘kötü’ gibi görünen olaylar ve kişiler aslında bizim en büyük yardımcılarımız ve yol göstericilerimizdir

Kendimizi farkedebilmemiz için bu rol üstlenilmiş, ve bize ‘kötü’ gibi gelen bu olaylar bize yaşatılmıştır

Bunun farkına varıp, o kişilere veya birilerinin vasıtasıyla yaşadığımız olaylara öfkelenip, kızmak yerine; bu kişilere teşekür etmeliyiz

Farkındalıklardan bir diğeri ise, başkalarının yaşadığı veya yaşayacağı olayaların bizi de ilğilendirdiğinin farkına varmamızdır

Orman yangınlarının, susuzluğun, savaşların, toplumu ilgilendircek her durumun bizi ne kadar etkilediğini biliyoruz

Çünkü biz toplumun parçalarıyız Aynı şekilde her birimiz bir bütünün parçalarıyız Parçalardan birinin bir problemi olduğunda bu ‘bütünü’ ilgilendirecek; ‘bütün’ ile ilgili bir problem ise parçalar’ı etkileyecektir

Eğer gurubumuzda birinin sağlık sorunu, sınavı veya iş görüşmesi varsa ve bizlerden reiki enerjisi rica ediyorsa: İnanın onlar biz, bizler onlarız!

Eğer siz bir Reiki enerji talebi ricasına “Başkaları yolluyordur Ben yollamasam da olurderseniz, aslında bu mesajı ‘bütün’e yolluyorsunuz

Çünkü sizin benzer bir talebinizde sistem de aynı şekilde size dönecek ve sizin için aynı şeyi düşünecektir: “Başkaları yolluyordur Ben yollamasam da olur

O anda siz veya çocuğunuz ya da bir yakınınız hasta olabilir, sınavınız vardır, önemli bir iş görüşmesi yapacaksınızdır

Bu durumun aksi şu şekilde gerçekleşir:

“Sizler koşulsuz reiki yardımı istediğinizde sevgiyle yolluyorlar, onların reiki taleplerinde ise siz onlara koşulsuz sevgiyle yolluyorsunuz

‘Ben’i değil ‘bütün’ü yaşadığımızda, farkındalığımızın artığını ve deneyimlerimizi en güzel bilinç düzeyinde geçirdiğimizi görebiliriz

Yolunuz sevgi ve ışık olsun

Güner Yılmaz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com