![]() |
(Düşünce) Olumlamaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() (Düşünce) OlumlamalarıMerhabalar Hayatta kendi kullandığım bazı olumlamaları sunacağım ![]() Gerçekten faydasını göreceksiniz ![]() YÜZ (Akne): Bulunduğum noktada kendimi seviyor ve kabul ediyorum ![]() ![]() SİNÜSLER: Hayatın bütünüyle birim ![]() ![]() ![]() ![]() GÖZLER: Özgürüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BOĞAZ: Düşündüklerimi, hissettiklerimi, isteklerimi rahatlıkla ve özgürce dile getirebiliyorum ![]() ![]() ![]() AKCİĞERLER: Hayat nefesi kolaylıkla içime doluyor ![]() (Bronşit): Barış ![]() ![]() (Astım): Kendi hayatımı istediğim gibi yönetmekte özgürüm ![]() YÜREK: Haz, sevinç, sevgi, barış ![]() ![]() KARACİĞER: Artık gereksinme duymadığım her şeyi bırakıyorum ![]() ![]() ![]() KALIN BAĞIRSAK: Özgürüm; geçmişi bırakıyorum ![]() ![]() (Hemoroid): Tüm baskı ve yüklerden kurtuldum ![]() ![]() CİNSEL ORGANLAR (İktidarsızlık): Güç ![]() ![]() ![]() DİZLER: Affetmek, hoşgörü, anlayış ![]() ![]() CİLT: Olumlu yollarla dikkat çekiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SIRT: Hayat beni destekliyor ![]() ![]() Sırtın alt bölümü: Evrene güveniyorum ![]() ![]() BEYİN: Hayat, değişimler süreci ![]() ![]() BAŞ: Barış, sevgi, haz, gevşeme, rahatlık ![]() ![]() KULAKLAR: Hayatın coşkusunu işitiyorum ![]() ![]() ![]() AĞIZ: Kararlı bir insanım ![]() ![]() ![]() BOYUN: Esneğim ![]() ![]() OMUZLAR: Kızgınlığımı zararsız bir şekilde ifadeediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ELLER: tüm düşüncelere sevgiyle ve kolaylıkla uyum sağlıyorum ![]() PARMAKLAR: Yaşamın bilgeliğinin tüm ayrıntıları yerleştireceğini biliyorum ![]() MİDE: Yeni düşünceleri kolaylıkla özümsüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() BÖBREKLER: Her yerde sadece iyiyi arıyor ve görüyorum ![]() ![]() ![]() MESANE: Eskiyi bırakıyor, yeniye hoş geldin diyorum ![]() PELVİS (Vajinitis): Biçimler ve yollar değişebilir ama sevgi asla kaybolmaz ![]() (Aybaşı): Tüm dönem değişikliklerinde dengeliyim ![]() ![]() ![]() KALÇA: Hayat gücünün desteğiyle, ileriye doğru zevkle ilerliyorum ![]() ![]() (Artrit): Sevgi ![]() ![]() ![]() İÇ SALGI BEZLERİ: Tam bir dengedeyim ![]() ![]() ![]() AYAKLAR: Gerçek benim destegim ![]() ![]() ![]() Hayatın sonsuzluğunda bulunduğum noktada her şey mükemmel, bütün ve tam ![]() Mükemmel bir sağlığı, doğal halim olarak kabul edi*yorum ![]() Şimdi, herhangi bir şekilde hastalık olarak ortaya çıka*bilecek olan içimdeki düşünce kalıplarından kendimi bilinçli olarak özgür kalıyorum ![]() Kendimi seviyor ve onaylıyorum ![]() Bedenimi seviyor ve onaylıyorum ![]() Bedenimi yararlı yiyecek ve içeceklerle besliyorum ![]() ![]() Bedenimi harikulade ve olağanüstü bir makine ola*rak görüyorum ![]() Bu bedende ayrıcalığımı hissediyorum ![]() Enerji dolu olmayı seviyorum ![]() Dünyamda her şey iyi ve güzel ![]() (Sevgilerimle Ünal) (Eski okuduğum bir kitaptan aklımda kaldığınca toparladım Ve gerçekten faydasını görüceğinizden eminim) Kendi düşüncelerinizide ekleyebilirsiniz ![]() Birde Kaynak vericem Bu kitaptada bazı olumlamalar vardır ![]() Bulabilirseniz veyat Alabilirseniz Almanızı önerdiğim kitaplardan birisidir ![]() (Düşünce gücüyle tedavi) |
![]() |
![]() |
|