Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünce, olumlamaları

(Düşünce) Olumlamaları

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

(Düşünce) Olumlamaları

Merhabalar Hayatta kendi kullandığım bazı olumlamaları sunacağım
Gerçekten faydasını göreceksiniz

YÜZ (Akne): Bulunduğum noktada kendimi seviyor ve kabul ediyorum Harikulade bir insanım

SİNÜSLER: Hayatın bütünüyle birimBen izin vermedikçe, kimsenin bana zarar verme gücü yokBarış ve uyum Takvime bağlı tüm inançları reddediyorum

GÖZLER: Özgürüm Özgürce ileriye doğru bakıyorum Çünkü hayat sonsuzdur ve mutluluklarla doludurSevecen gözlerle bakıyorum Kimse bana asla zarar veremez

BOĞAZ: Düşündüklerimi, hissettiklerimi, isteklerimi rahatlıkla ve özgürce dile getirebiliyorum Yaratıcıyım Sevgiyle konuşuyorum

AKCİĞERLER: Hayat nefesi kolaylıkla içime doluyor

(Bronşit): Barış Kimse bana rahatsızlık veremez

(Astım): Kendi hayatımı istediğim gibi yönetmekte özgürüm

YÜREK: Haz, sevinç, sevgi, barış Coşkuyla hayatı kabul ediyorum

KARACİĞER: Artık gereksinme duymadığım her şeyi bırakıyorumBilincim arınmış durumda Yeni kavramlarım taze ve canlı

KALIN BAĞIRSAK: Özgürüm; geçmişi bırakıyorum Hayat kolaylıkla içimd deviniyor

(Hemoroid): Tüm baskı ve yüklerden kurtuldum Anın hazzını yaşıyorum

CİNSEL ORGANLAR (İktidarsızlık): Güç Cinsel enerjimin tüm potansiyeliyle, kolaylıkla ve hazla ifade bulmasına izin veriyorum Suç ve ceza yok

DİZLER: Affetmek, hoşgörü, anlayış Hiç korkmaksızın ilerliyorum

CİLT: Olumlu yollarla dikkat çekiyorum Güvenliyim Kimse bireyselliğimi tehdit edemez Huzurluyum Dünya güvenli ve dostça Tüm kızgınlık ve öfkelerimden kendimi özgür kılıyorum İhtiyacım olan şeyler bir şekilde karşılanacaktır Suçluluk duymadan iyi olan her şeyi kabul ediyorumKüçük mutluluklardan yararlanmayı biliyorum

SIRT: Hayat beni destekliyor Sevgi ve güveni özgürce veriyorum

Sırtın alt bölümü: Evrene güveniyorum Cesur ve bağımsızım

BEYİN: Hayat, değişimler süreci Her an gelişiyor ve yenileniyorum

BAŞ: Barış, sevgi, haz, gevşeme, rahatlık Hayatın akışına kendimi bırakıyor ve hayatın akışına kendimi bırakıyor ve hayatın içinde kolaylıkla gelişiyorum

KULAKLAR: Hayatın coşkusunu işitiyorum Hayatın bir parçasıyım Sevgiyle dinliyorum

AĞIZ: Kararlı bir insanım Kararlarımı uyguluyorum Yeni düşünce ve kavramlara açığım

BOYUN: Esneğim Başka bakış açılarını da sevgiyle algılıyorum

OMUZLAR: Kızgınlığımı zararsız bir şekilde ifadeediyorum Sevgi özgürleştirir ve rahatlatır Hayat haz ve özgürlüktür Sadece iyiyi kabul ederim

ELLER: tüm düşüncelere sevgiyle ve kolaylıkla uyum sağlıyorum

PARMAKLAR: Yaşamın bilgeliğinin tüm ayrıntıları yerleştireceğini biliyorum

MİDE: Yeni düşünceleri kolaylıkla özümsüyorum Hayat benimle uyum içinde Hiçbir şey bana rahatsızlık veremez Dinginim

BÖBREKLER: Her yerde sadece iyiyi arıyor ve görüyorum Doğru şeyler oluyor Doyumluyum

MESANE: Eskiyi bırakıyor, yeniye hoş geldin diyorum

PELVİS (Vajinitis): Biçimler ve yollar değişebilir ama sevgi asla kaybolmaz

(Aybaşı): Tüm dönem değişikliklerinde dengeliyim Bedenimi sevgiyle kutsuyorum Bedenimin her yerini güzel buluyorum

KALÇA: Hayat gücünün desteğiyle, ileriye doğru zevkle ilerliyorum Daha büyük boyuttaki iyiliğime doğru' Güvenliyim

(Artrit): Sevgi Affetmek Herkes kendisi olsun ve ben özgür olayım

İÇ SALGI BEZLERİ: Tam bir dengedeyim Hormonlarım düzenli Hayatı seviyorum ve özgürce ifade ediyorum

AYAKLAR: Gerçek benim destegim İleriye doğru zevkle adım atıyorum Spiritüel anlayışa sahibim

Hayatın sonsuzluğunda bulunduğum noktada her şey mükemmel, bütün ve tam

Mükemmel bir sağlığı, doğal halim olarak kabul edi*yorum

Şimdi, herhangi bir şekilde hastalık olarak ortaya çıka*bilecek olan içimdeki düşünce kalıplarından kendimi bilinçli olarak özgür kalıyorum

Kendimi seviyor ve onaylıyorum

Bedenimi seviyor ve onaylıyorum

Bedenimi yararlı yiyecek ve içeceklerle besliyorum Bana zevk veren yollarla egzersiz yapıyorum

Bedenimi harikulade ve olağanüstü bir makine ola*rak görüyorum

Bu bedende ayrıcalığımı hissediyorum

Enerji dolu olmayı seviyorum

Dünyamda her şey iyi ve güzel

(Sevgilerimle Ünal)
(Eski okuduğum bir kitaptan aklımda kaldığınca toparladım Ve gerçekten faydasını görüceğinizden eminim)
Kendi düşüncelerinizide ekleyebilirsiniz

Birde Kaynak vericem Bu kitaptada bazı olumlamalar vardır
Bulabilirseniz veyat Alabilirseniz Almanızı önerdiğim kitaplardan birisidir
(Düşünce gücüyle tedavi)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com