İnanmaya Başladım |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İnanmaya Başladım2 defa başıma geldi daha doğrusu tecrübem oldu diyelim küçük şeylerdi ama olsun :) şunu anladımki şöyle işliyor olay insanlar hep olsun keşke şu araba benim vs diyor ama şöyle düşünmek gerekiyormuş mesela ilk tecrübem hiç olmayan bir kızı tamamen kendime inandırarak ismiyle cismiyle duygularımla imgeleyerek benim sevgilimmiş gibi anlattım bir arkadaşa ve buna 2 gün boyunca inandım 1 2 hafta sonra çok ilginç bir şekilde hiç olmayan bir kız aynı düşündüğüm şekilde telefon numaramı buluyor ve benle muhabbete başlıyor :D bunun hiç bir şekilde tesadüf olduğuna inanmam çünkü bu sene hiç bir tanımadığım kız bana bu şekilde ulaşmadı ve imgelediğim isim,yaş ve tipin aynısıydı resmen :D bir diğeri ise bu yaz çok gitmek istediğim arkadaşımın olduğu alanya aynı şekilde gittiğimi tüm duygularımla düşündüm bi süre ardından 1 ay sonra aileme bir şekilde para gelmesi ve hadi tatile gidiyoruz diyip alanyaya gidiyoruz demesiydi kısaca özet geçtim tamamen doğrudur böyle birşey kesinlikle var :) büyük şeyler için denemeliyim galiba artık |
|