Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşünce, kurtarır, tarz, tarzı

Ne Tarz Bir Düşünce Tarzı Bizi Kurtarır

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Arkadaşlar Kuantum düşünme konusunda birbirinden farklı pekçok görüş bulunmakta ve benim kafam bundan dolayı gerçekten karışmış durumda mesela bazı kaynaklar sürekli olarak olumlu düşünmenin olumlu gelişmeleride beraberinde getireceğine inanıyor bazı kaynaklarda istediğimiz bir hedefe sahipmişçesine davranmanın bizi bu hedefe ulaştıracağını söylüyor bazı kaynaklar ise hedefimizi bilinçaltına kazıdığımızda buna ulaşacağımızı söylemekte mesela siğil büyüsünün bunun bir örneği olduğunu söylüyor bazıları mesela "doktor olmak istiyorum" diye yazıp hemen silip unuttuğumuzda bu hayalimizin bilinçaltına kazınıp bizi bu hedefe ulaştıracağınız söylemekte bazı insanlarAma hengisinin en ideal olduğunu anlayamadım ben daha

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bunun açıklaması bence: tabi ki bilinçaltı istediğimiz şeyleri zikreder olumluma da da farkında olara zikretmektir bir bakıma her insan bir evrendir ve her insanın kendi evreni vardır böylece zikretdiklerimiz evrene enerji vermektir her ikisi de mümkündür ama bir hedefe ulaşmak istersen çeşitli terapilerle bilinç altını temizleye bilirsin ve olumlama yapabilirsin mesela temizleme için hipnoz yararlı olabilir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com