|  | Kaşık Bükmede Kullanılan En Basit Yöntem |  | 
|  08-21-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Kaşık Bükmede Kullanılan En Basit YöntemKendi kullandığım yöntemdir,Yazım bana ait değildir  Bu Yöntem İle Kaşık Bükmeyen Kalmayacak!!!  Merhaba arkadaşlar Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu yöntem benim kendi geliştirmiş olduğum bir yöntemdir  Tekniği tamamen bana aittir  Elbette herkesin kendisine göre yöntemleri ve teknikleri vardır lakin  bazı yöntem ve teknikler diğerlerine nazaran daha hızlı başarıya  ulaştırırlar  İşte bende kendi tekniğimin bunlar arasında olduğuna  inanıyorum  Bunu bir flash anlatımlı görsel bir ders olarak hazırlamayı  düşünüyordum lakin işlerim sebebi ile fazla vakit bulamıyorum o yüzden  tüm forum üyelerinden özür dilerim  Umarım bu  yöntem sizler için faydalı olur  Şimdi kaşık bükme işlemimizin nasıl  yapıldığına geçelim  Bunları size iki aşama olarak açıklayabilirim ; 1  Öncelikle rahat olduğunuz bir konuma geçin (bakın boş bir oda yada oturup bağdaş kurun falan demiyorum nasıl rahat ediyorsanız) 2  Bükme işlemi için kullanacağımız kaşığı elinize alın ve aşağıdaki videoda göstermiş olduğum tutuş şekli ile kaşığı tutun Kaşığın Tutuluş Şeklini Gösteren Videohttp://www  youtube  com/watch?v=pGQU6DQiLxw Videoyu güzel bir şekilde çekemediğim için özür dilerim  Tek olduğumdan dolayı webcam i ağzımla tutmak zorunda kaldım Videoda gördüğünüz şekilde kaşığı tuttuktan sonra sıra geldi işin en önemli noktasına! İmajinasyon    Neyi/Nasıl İmajine Edeceğim ? Bunun için size iki şık sunacağım  Bunu kendiniz de kolayınıza gelen bir  biçimde değiştirebilirsiniz ama ben bunları kullanıyorum  Alevli Eller Metodu: Kaşığı size gösterdiğim şekilde tutarken ellerinizin tamamen alev aldığını ve sürekli yandığını imajine edin  Ellerinizdeki o son derece  yüksek ısının tüm kaşığa yayıldığını ve kaşığın eridiğini düşünün  Alev Topları : Bu imajinasyon yöntemimde ise kollarınızın 30 cm ilerisinde alev alev yanan iki alev topu düşünün  Bu  alev toplarından yüksek bir enerji direk kollarınıza ve kollarınızdan  da ellerinize akıyor  O kadar yüksek ki ısıyı çok rahat  hissedebiliyorsunuz  Bu büyük enerji  akışı baş parmağınızdan kaşığın üzerine akıyor ve kaşık şuanda bir hamur  durumunda  Elinizden aktı akacak  Hissedin oldukça net bir şekilde    Ellerinizde ısıyı tam manası ile hissetmedikçe kaşığı bükmeye kalkmayın  Acele etmeyin! ve Rahat olun  Bunu herkes başaracak  Ben ikinci denememde bunu başardım  Buda sizler için bugün çektiğim bir video umarım beğenirsiniz    http://www  youtube  com/watch?v=joDIwmSV80Q NOT: Bu konu çok önemli olduğu için üzerinde durmayı uygun görüyorum  Aslında bu  konuda yazacaklarım çok ama affınıza sığınarak çok çok özet olarak  geçeceğim  Varsayım    Hepimizin başarısızlığının tek ve yegane nedeni  "Acaba yapabilirmiyim? Ya Olmazsa! Ben yapamam ki! Kendime olan tüm  güvenim biter! vs    bir sürü saçmalık" Sizi kısıtlayan ve benim tabirim  ile beyninizi "KİLİT"leyen en büyük etken  Şunu çok iyi bilin, eğer  beyninizden vehimi tam manası ile kaldırabilir ve şartlanmalarınızdan  arınır iseniz su üzerinde yürümek veya uçmak, sizin için günlük doğal  bir etken haline gelir  Çünkü beynimiz doğduğumuzdan bu  yana çevremizin verdiği şartlanmalar ile şartlanır ve tamamen kilitli  bir duruma dönüşür  Acaba kelimesini şuandan itibaren yok etmenizi  istiyorum  Siz herşeysiniz ve içinizde tahmin bile edemeyeceğiniz bir  define yatıyor  Önce onu çıkartıp daha sonra sandığı açmalısınız  Küreğiniz çaba, anahtarınızda sabırdır  Birşeyi dünyada bir kişi  yapabiliyor ise, bunu herkes başarabilir  Çünkü herkes aynı beyin  tasarımına ve sinir yapısına sahiptir  Bu bugün bilimsel olarak açıklanmış bir gerçek  Faydalı bir döküman oldu ise ne mutlu bana  Hepinize kolay gelsin    Bu tekniği uygularken yanınıza 1 veya 2 adet mum yakıp az birşey mumun sıcaklığını çok az bile hissetseniz daha çok inanmanız için bir etkisi olabilir diye düşünüyorum  Kendim bu tekniği uygularken böyle yapıyorum  | 
|   | 
|  | 
|  |