Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bükmek, gerçekten, istiyorsanız, kaşığı, okuyun

Gerçekten Kaşığı Bükmek İstiyorsanız Okuyun

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçekten Kaşığı Bükmek İstiyorsanız Okuyun

Merhabalar ArkadaşlarAdım Ünal

Forumda eminimki Kaşık Bükmek isdiyen çok arkadaşımız ve kardeşimiz vardır

Kaşık Bükmek bu kadar zormudur Arkadaşlar?

Tabikide zor değildir Aksine Kolaydır

Kaşık Kimdir Bir metal Parçası Altı üstü Bir metal parçasıdır

Bunu bükmekte Ne varki Bizler İçimizde enerji akan Bir tüp değiliz Bunu anlıyalım Düşünerek haraket etme kabiliyetimiz Vardır

Artık Gözümüzde Ufak bir kağıt parçası dahi Büyümüş durumda

Şimdi Kaşığı Elinize Alın çay kaşığı olmasın Büyük yemek Kaşığı Olsun

Elinize Kaşığı Aldınız Ciddi ve İnançlı Bir şekilde kaşığa Bakın ve dışınızdan Şu sözleri tekrarlayın,Sen Bir kaşıksın Ufak Bir metal Parçasısın ve Bükülüceksin Sana emrediyorum bunu tekrarlıcaksınız sakin ve ciddi bir şekilde Ve daha sonra kaşığın alt tarafından pamuk gibi Hafifçe tutun ve enerjinizin Üstten yani kafanızın üstünden içinizden Omuzlarınıza aktığını ordan kollarınıza ordan bileklerinize aktığını ve ordan ise ellerinize aktığını düşünün ve Ordan ise o enerjinin kaşığa aktığını ve kaşığın çukurlu olan bölgesine yerleştiiğini düşünün ve dikkatinizi asla bozmayın ve enerjyi yerleştirmiş oluyoruz

Şimdi oraya koyduğunuz enerjiği serbest bırakın ,Nasıl serbest bırakıcaz diceksiniz burda kendinizi biraz serbest bırakın düşüncenizi serbest bırakın Ama sakın kaşığa bakarken dikkatinizi dağılmasın o yerleştirdiğiniz enerji Artık serbest düşünceği Serbest bıraktığınız zaman sorun yoktur Burası önemli Dikkatinizi bozmadan Kaşığa 3 kere Emrediyorum Bükül,Emrediyorum Bükül,Emrediyorum Bükül diyin ve ne tarafa bükmek isdiyorsanız onun eridiğini ve büküldüğünü düşünün ve Buna İnanın

Kaşık bükülecektir İlk denemenizde 2 cm bükülür daha sonra bu 3-4 e çıkar ve bu şekilde geliştirirsiniz bir anda tamamen bükebilirsiniz bu inanç ve arzunusa kalmış Birşeydir

Bir çoğumuz Düşünerek Hayal edemiyorum Dicektir

Bunun İçinde Meditasyon Öneririm ve Yüz ve beyin kaslarınızı gevşetmeği öneririm

( Yeterki İsdeğin ve İnanın Ünal)

Sorularınız ve sıkıntılarınız olursa Bu konudan ulaşabilirsiniz

Teşekkür ediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com