|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bükmek, gerçekten, istiyorsanız, kaşığı, okuyun |
![]() |
Gerçekten Kaşığı Bükmek İstiyorsanız Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gerçekten Kaşığı Bükmek İstiyorsanız OkuyunMerhabalar ArkadaşlarAdım Ünal ![]() Forumda eminimki Kaşık Bükmek isdiyen çok arkadaşımız ve kardeşimiz vardır ![]() Kaşık Bükmek bu kadar zormudur Arkadaşlar? Tabikide zor değildir Aksine Kolaydır ![]() Kaşık Kimdir Bir metal Parçası Altı üstü Bir metal parçasıdır Bunu bükmekte Ne varki Bizler İçimizde enerji akan Bir tüp değiliz Bunu anlıyalım ![]() ![]() Artık Gözümüzde Ufak bir kağıt parçası dahi Büyümüş durumda ![]() Şimdi Kaşığı Elinize Alın çay kaşığı olmasın Büyük yemek Kaşığı Olsun ![]() Elinize Kaşığı Aldınız Ciddi ve İnançlı Bir şekilde kaşığa Bakın ve dışınızdan Şu sözleri tekrarlayın,Sen Bir kaşıksın Ufak Bir metal Parçasısın ve Bükülüceksin Sana emrediyorum bunu tekrarlıcaksınız sakin ve ciddi bir şekilde Ve daha sonra kaşığın alt tarafından pamuk gibi Hafifçe tutun ve enerjinizin Üstten yani kafanızın üstünden içinizden Omuzlarınıza aktığını ordan kollarınıza ordan bileklerinize aktığını ve ordan ise ellerinize aktığını düşünün ve Ordan ise o enerjinin kaşığa aktığını ve kaşığın çukurlu olan bölgesine yerleştiiğini düşünün ve dikkatinizi asla bozmayın ve enerjyi yerleştirmiş oluyoruz Şimdi oraya koyduğunuz enerjiği serbest bırakın ,Nasıl serbest bırakıcaz diceksiniz ![]() ![]() ![]() Kaşık bükülecektir ![]() ![]() ![]() ![]() Bir çoğumuz Düşünerek Hayal edemiyorum Dicektir ![]() Bunun İçinde Meditasyon Öneririm ![]() ![]() ( Yeterki İsdeğin ve İnanın Ünal) Sorularınız ve sıkıntılarınız olursa Bu konudan ulaşabilirsiniz ![]() Teşekkür ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|