![]() |
Spatyomun Hayatımdaki Yeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Spatyomun Hayatımdaki YeriHerkese öncelikle merhaba arkadaşlar bu site sayesinde daha çok wishdropper sayesinde hayatımı inanılmaz derecede değiştirdim ve bugün ilk adımı attım bu siteyle tanışmamız ben astral seyahat diye bir şey duymuştum araştırayım dedim youtubeden videolara bakıyordumki wishdropper kokonusma yaptıgı videoları gördüm ve defalarca sonuna kadar dinledim ondan sonra bu siteye girdim ve neredeyse bütün konuları incelemişmdir farkındalık konusunu okuduktan sonra bende bir şaşkınlık olmustu ve hemende uygulamaya başlamıstım haklı buldum doğruydu beni ben yönetmiyordum çevremdeki herkes beni kavgacı sanıyor ama artık farkındalık sayesinde egomu birazda olsa yenebiliyorum farkındalık konusunda yeni oldugumdan sadece düşüncelerimi izliyorum ve egomu susturuyorum aklıma bgirden bişey gelince sadece izliyorum ve sonra uzun süre aklıma bişey gelmiyo ama ego yine boş durmuyor fırsatları degerlendırıyor ama yine yenmeyi başarıyorum fakat henuz nefes izleme kendimi izleme falan tam başaramadım nefes izleyemiyorum dikkat bozuklugu var dikkatimi topluyamıyorum ama düşünce izlemek bile bana yetti diyebilirim en azından artık kendi düşünmek istediklerimi düşünüyorum ego bana başka şeyler düşündüremiyor ve sonra kuantum konusunu iyice okudum onuda okuduktan sonra çok şaşırdım düşünsenize herşeyi biz yapıyoruz ve sadece düşünerek ve konusarak bu bir mucize bence zengin olmak istiyosak zengin olmayı düşünücez olumlu konusucaz bu kadar basit anladıgım kadarıyla her insan istediğini elde edebilecek ne güzel kuantum olumlamayada başladım amatörce ve ruh ikizi olumlamarı yapıyorum her gün bir kaç gündür devam ediyorum fakat farkındalık konusunda okumustum butun enerjimizi kullana bilmek için merkezlenmemiz gerekiyormus ben onu tam anlayamadım malesef bugun denedıysemde olmadı sanırsam merkezlenmek çok önemli bu durumlar için ayrıca uyusturuc gibi güç vermesi falan diyecegim arkadaslar merkezlenmek hakkında detaylı bilgi verirseniz çok memnun olurum ve birde astral seyahate çıkmak istiyorum zaten bu siteyide onun merakıyla bulmustum iyi ki bulmusum bütün hayatım değişti eskiden ölmeyi bekleyen depresif olumsuz düşünen biriydim hatta son zamanla intihar etmeyi düşünüyordumki bu site bana ilaç gibi geldi birde arkadaşlar astral seyahat hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim sanırsam merkezlendikten sonra bütün güçlerimizi daha kolay yapalıyoruz o yuzden suan benım ıcın merkezlenmek onemlı nasıl merkezlenecegım ne yapmam gerek ? içimdeki enerjiyi nasıl cıkartıcam lütfen anlatın lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|