Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
insan, katman, sentezi4

İnsan Sentezi(4 Katman)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnsan Sentezi(4 Katman)

1BEDEN: Fiziki yapımız
2RUH: Fiziki yapımızı harekete geçiren,Enerji ve dünyada ve ahiretteki kimliğimiz
3NEFS: İnsanı ihtiyaçlarını ve fazlasını tetikleyici ruha benzer vücut katmanımız
4GÖNÜL: Hayallerimiz ve Rüyalarımızdaki ,Astral seyahattaki biz
4 katmandan oluşuyoruz

4 katmanımız gönülü muhtemelen yeni duyanlarımız vardır

bunun gerçekliğine bir örnek verebilirim,Ahlaki açıdan abes bir örnek olacağı için üstü kapalı anlatacağım

Erkeklerin Rüyalarında Cinsel ilişkiye girmeleri sonucunda,sabah uyandıklarında iç çamasırlarında meni (sperm)görmeleri rüya boyutundaki gerçekliğin dünya gerçekliği ile bağlantısını bana göre ispat ediyorİslam dininde cinsel ilişki ve ya cinsel ilişkiyi tetikleyecek vakalar sonucu erkek üreme organından meni gelmesi sonucunda gusl abdesti almak şartı konulmuşturancak korkma düşme üşüme yani cinsellik dışı erkek üreme organından meni gelmesinde gusl abdesti şartı getirilmemiştirancak rüyada cinsel ilişkiye girme sonucu uyanınca görülen meni için gusl abdeti alma şartı getirilmişBu bana göre rüyaların bilimde açıklandığı gibi bir düşünce yoğunlaşması değil,farklı bir boyuta açılan kapının,ispatıdırbiliyorum konuyu sizinle paylaşırken biraz yarım yamalak açıklama yapmış olabilirim,bunun için özür dilerim ,cahil bir insanım öğrenmeye çalışıyorum,şimdi sizden gönül boyutu (rüya,hayal ortamında canlı yaşam) ile ilgili fikirlerinizi bu başlıkta paylaşmanızı rica ederim
Kada ŞENCAN

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com