08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnsan Sentezi(4 Katman)
1 BEDEN: Fiziki yapımız
2 RUH: Fiziki yapımızı harekete geçiren,Enerji ve dünyada ve ahiretteki kimliğimiz
3 NEFS: İnsanı ihtiyaçlarını ve fazlasını tetikleyici ruha benzer vücut katmanımız
4 GÖNÜL: Hayallerimiz ve Rüyalarımızdaki ,Astral seyahattaki biz   
4 katmandan oluşuyoruz  
4 katmanımız gönülü muhtemelen yeni duyanlarımız vardır
bunun gerçekliğine bir örnek verebilirim,Ahlaki açıdan abes bir örnek olacağı için üstü kapalı anlatacağım
Erkeklerin Rüyalarında Cinsel ilişkiye girmeleri sonucunda,sabah uyandıklarında iç çamasırlarında meni (sperm)görmeleri rüya boyutundaki gerçekliğin dünya gerçekliği ile bağlantısını bana göre ispat ediyor İslam dininde cinsel ilişki ve ya cinsel ilişkiyi tetikleyecek vakalar sonucu erkek üreme organından meni gelmesi sonucunda gusl abdesti almak şartı konulmuştur ancak korkma düşme üşüme yani cinsellik dışı erkek üreme organından meni gelmesinde gusl abdesti şartı getirilmemiştir ancak rüyada cinsel ilişkiye girme sonucu uyanınca görülen meni için gusl abdeti alma şartı getirilmiş Bu bana göre rüyaların bilimde açıklandığı gibi bir düşünce yoğunlaşması değil,farklı bir boyuta açılan kapının,ispatıdır biliyorum konuyu sizinle paylaşırken biraz yarım yamalak açıklama yapmış olabilirim,bunun için özür dilerim ,cahil bir insanım öğrenmeye çalışıyorum,şimdi sizden gönül boyutu (rüya,hayal ortamında canlı yaşam) ile ilgili fikirlerinizi bu başlıkta paylaşmanızı rica ederim
Kada ŞENCAN
|
|
|