|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşünceyi, gelenler, gözümüzün, meditasyon, sustururken, önüne |
![]() |
Meditasyon Veya Düşünceyi Sustururken Gözümüzün Önüne Gelenler. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meditasyon Veya Düşünceyi Sustururken Gözümüzün Önüne Gelenler.arkadaşlar bu konuyu açma amacım wishin yazılarında okuduğmda diyorki işte meditasyon yaparken yada düşünce susturmaya çalışırken daha dorusu susturdugunuzda gözünüzün onune resimler şekiller gelecek diyordu ![]() belki çözümleri felan vardır neden gözümüzün onune geldi tartışabiliriz inşallah bu konu açılmamıştır ![]() bu sabah ben 7 gibi uyumaya çalıştım uyurken nefesimi izledim ve zihnimi susturma aşamalrında 5 saniye felan durduruyordum bu saniye aralarında gözümün önüne ayağını tutan kırmızı formalı 8 numaralı beyaz çoraplı büyük yaşı olan bir futbolcuydu ![]() ![]() ![]() arkamı gördüm ve arkamda yürüyen uzun saclı criss angela benzeyen ses yapmadan yürümeye calısır gibi arkamda gördüm hissettim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meditasyon Veya Düşünceyi Sustururken Gözümüzün Önüne Gelenler. |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meditasyon Veya Düşünceyi Sustururken Gözümüzün Önüne Gelenler.Benim gözümün önüne zihnimden uzaklaştırmak istediğim şeyler geliyor genelde ![]() ![]() ![]() Doğru yapıp yapmadığıma emin değilim aslında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdilik en güzel tarafı, uzun süre yaptıktan sonra kafamın arkasında bir uyuşmayla gelen rahatlık hissi ![]() |
![]() |
![]() |
|