Farkettim De.. =) |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Farkettim De.. =)Farkettim de üşengeçliklerimizden dolayı hayatımızı değiştiricek olayları erteliyoruz kendimden örnek veriyim ; Oğuzhan abi'nin yazdığı Farkındalık yazısı ilk başta çok uzun geldi açıkçası üşendim okumaya ve astral seyahat üzerine yoğunlaştım bi kere çıkış gerçekleştirmeme rağmen diğer denemelerde istesemde yapamadım telekinezi'de aynı şekilde bunun sebebini araştırdım ve en sonda Farkındalık kavramı olduğunu çözdüm farkındalık yazısını okudum ve hayatıma uygulamaya başladım inanin bana 1 hafta olmasına rağmen her şey'in değiştiğini ve değişiceğini fark ediyorum,bazen egomu aktif halde iken yakalıyorum ve gülüyorum "Kolay gelsin üstadım hayırlı işler" diyorum Dharma'nin dediği gibi sadece bi oyun gözüyle bakıyorum ve dalga geçiyorum Yaşım 15 ve ilk ergenliğe girdiğim dönemde(12-13 yaş) kontrolu tamamen egoya bırakmıştım bunu biliyorum ama şu an o sıralarda egonun yaptığı şeyleri düşünuyorum ve gülüyorum ve egoma diyorum ki ; "Ne kadar komik ne kadar saçma şeyler yapmışsın sen ya ahahaha" diyorum ve kahkahalara boğuluyorum Çok teşekkür ederim Oğuzhan abiye ve forumdaki herkes'e Üşengeçliklerinizden dolayı asla bir işi ertelemeyin çünkü o iş sizin hayatınızı değiştirebilir Yazım yanlışı olduysa affola Okuduğunuz için teşekkürler (Yanlış yere yazmış olabilirm forumda yeniyim kusuruma bakmayın ) |
|