|
|
Konu Araçları |
başaranlar, canlandırmayı, deneyimlerini, hayali, lütfen, paylaşabilir |
Hayali Canlandırmayı Başaranlar Lütfen Deneyimlerini Paylaşabilir Mi? |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayali Canlandırmayı Başaranlar Lütfen Deneyimlerini Paylaşabilir Mi?arkadaşlar selamlar, bir çok uygulamada hep beyinde canlandırma yada imajine etmek şeklinde çalışmalar yapılmaktadır özellikle farkındalık çalışmalarında oğuzhan üstat kendinize önden, arkadan yada üstten bi kamerayla bakıyor gibi düşünün demişti bunu pratikte yapmak kolay gibi görünüyor ama denediğinizde gözler kapatılınca bembeyaz yada siyah yada bazan kırmızıya dönen boş bir ekrana bakıyorsunuz bu esnada hatıralar yada başka düşünceler ( imajine edilmek istenenler dahil) arkada planda bi yerlerde sanki beynimizin arkasında yada tarif edemediğim var ile yok arası diyebileceğim bi yerlerde işte ordan bir görüntüyü alıp gözümüzün önüne nasıl getirelim ki soonra da onunla bir oyun hamuru gibi oynayalım tecrücbe sahiplerinin tecrübelerini bekliyoruz selamlar |
Hayali Canlandırmayı Başaranlar Lütfen Deneyimlerini Paylaşabilir Mi? |
08-20-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayali Canlandırmayı Başaranlar Lütfen Deneyimlerini Paylaşabilir Mi?Merhabalar Gözünü kapatarak yazmışsınız fakat ben bunu gözüm açık olarak da yapabiliyorum Mesela balkondayken baktığımda dışarıdan bakan beni boşlukta hissedince irkiliyorum Mesela uykunuzda uçurumdan düşünce uyanırsınız, öyle tuhaf bir duygu Çok uzun süre yapmıyorum ben zaten belki 1-2 dakika |
|