Süper Yeğenim :) (Safk!Nez!) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Süper Yeğenim :) (Safk!Nez!)Merhaba; Bugün küçük yeğenim Furkan geldi Ben çocukların gerçekten büyük bir bilge olduklarına ve onlardan çok şey öğreneceğimize inanan birisiyim Kendisi henüz 6 yaşında ama görmesini bilene sorduğunuz soruların cevabını alabilirsiniz Aramızda geçen konuşma şöyleydi:Ben:Allah bizi neden yarattı ? Ben bilmem haddimi bilirim der gibi Furkan:Ben bilmem ki Allah bilir DediBiraz zorladım cevabı duymak istedim Sorunun farklı türevlerini sordum En sonunda şöyle dedimBen: Dünya'ya neden geldik Furkan ? Yeğenim o kadar ısrarıma dayanamadı kafasını dizlerine çekti sonra ayağa kaltı sağ elini kaldırdı sol eli aşağı inik bir şekilde salonda döndü ve şöyle dedi Furkan:''Dünya burada dönüyor o yüzden geldik Çünkü başka dünya yoktu '' dediO aslında her şeyin farkındaydı Duymasını bilene bir çocuktan bile çok şey öğrenebilirsiniz![]() O kadar büyük bir evrensel mesaj verdiki Hem davranışsal hemde düşünsel bir cevap verdi Dünya yeğenimin etrafında dönüyordu Koskoca dünya senin için dönüyor dedi sanki Başka dünya yoktu;senin herşeyin farkına varman için bahşedilecek en tarifsiz koşul dedi sanki bu Dünya'ya Dünya burada dönüyor dedi,bana bu sorunun cevabını alman için yaşaman gerekir bunun içinde ellerinin biri aşağı biri yukarı zıt kutupların merkezinde dönüyor ve''Dünya (burada) dönüyor''diyerek (şimdiyi) şu anı yaşa dedi Zamanı yok etti Anladım ki ''O'' sana yoktan değer verdi yarattı Nedenin sevgi olduğunu söyledi Daha bir çok şey söyledi aslında anlamı bitmiyor ve sığmıyordu,anlatılmıyor yaşanıyordu Herşeyin gerçeğini![]() ![]() ![]() Birde''Ay'dan çıkınca Dünya'dan da çıkıyormuşuz'' ) Muhammed Uras (Safk!nez!) |
|
|
|