Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
soru, ufak

Ufak Bir Soru

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ufak Bir Soru

Herkese Selamın Aleyküm Arkadaşlar
Şimdi Arkadaşlar en farkındalık çalışmaya karar vermiştimodama geçtim tektimnefesimi izledim aklıma tuhaf şeyler geliyordu özellikle korktuğum şeyler geliyordu ve korkudan bırakıyordumyapmıyordumdün yine denedim ve geçen şeyleri izledim gözlerim kapalı fakat korktuğum görüntüleri gösterdi gözlerimi açmadım düşünmedim sonra birden yattım
Bugün yine denedim koltukta uzandım ve izledim birden göbeğimin az üstü gıdıklanmaya başladı anlatılamaz bir coşku vardı içimde nasıl anlatacağımı bilmiyorum sonra tekrar denedim aynı coşku devam her zaman böyle oluyor etrafa saldırasım geliyor coşkudan dArkadaşlar doğru yoldamıyım yoksa bu bir sevinç mi ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com