Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buraya, dakikası, olanlar

20 Dakikası Olanlar Buraya

Eski 08-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

20 Dakikası Olanlar Buraya

herkese iyi forumlar

kuantumla iyileşmenin sırrını okudum ve size kitaptan mükemmel bir yardımda bulunacağım

bu 10 dakikalık videodakileri birer birer yapın

gözlerinizi açmadan birkaç dakika öylece durun(rahatsız edilmeyin bu 20 dakikalık süreçte)

gözlerinizi açın artık herşey ile bir bağlantınız olduğunu unutmayın

artık istediğiniz an farkındalığı hissedebileceksiniz yazarın deyişiyle giydiğiniz ceket gibi siz onu unutsanızda o sizledir istediğiniz zaman onu farkedebileceksiniz tavsiyem bu kitabı kesinlikle okuyun

işte link: Welcome to Quantum Entrainment, Healing through Pure Awareness products/services de turkisch downladda 2si part1 3'sü part iki tekrar iyi forumlar ve deneyim ve ,okuduysanız, kitap ile ilgili yorumlatınızı bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com